A podotýkám, že opravdu nejsem ženská a ani nemám diagnostikovanou narcistickou poruchu osobnosti.. jen se snažím pomoct kamarádovi.
V tom pripade nema PCI 2.3.. tahle revize nejen ze ho nema na konektoru jako 2.2, ale dokonce uz je tohle napeti uplne odstraneno.. proste do budoucna uz jen s 66MHz a 3.3V..Ivo píše:Faktem ale je že ta deska 5V PCI má (ptal jsem se na přesné specifikace).
Vypada to tak ale..PELF píše:A podotýkám, že opravdu nejsem ženská a ani nemám diagnostikovanou narcistickou poruchu osobnosti..
Ano, a vyplývá z toho něco jiného než to, že pořád dokola opakuješ to samé a jediným řešením stále zůstává již zmíněná výměna základní desky za jinou?Settler píše:Tady hold slysime ale bohuzel porad to same..
výborně, jsem rád, že jsme se konečně na něčem shodli.. kdybys pozorněji četl, zjistil bys, že já o Windows apod. nic v této diskusi nepsal... the endSettler píše: proste deska kartu nechce..
a to jsem samozřejmě, i jako lama, udělalSettler píše:Tady bylo hlavne podstatne zakazat uplne vse, co je na desce, kouknout po konfliktech zarizeni.. no..
Páni vědci, nechcete si to nejdřív aspoň přečíst ?Pytkin píše:ivo ma kartu od carloffa ? ze pise ze ta sama karta ?
carloff píše:v jednom pocitaci mam ASUS P6TD DELUXE s I7 3.06 , jedna z karet uvnitr je jedna z prvnich HDSP karet s multiface PCI- zadny problem...
carloff píše:ps ta sama karta chodi jak hodinky s mesic starou deskou Gigabyte X58A-UD5 plus Procesor Intel Core i7 980X dival sjem se kdy jsem ji kupoval byl to konec roku 2004
Tak snad aspoň jednou vyzkoušeli že to někde funguje ne ?BS píše:Ivo: tak ono chtit od nich konkretni model MB je lehce naivni, si myslim :]