High End Studio PC
Re: High End Studio PC
mam v praci Samsung LCDcka kere strasne pistia .. zrovna pri NUENDE .. tie iste mame v druhom studiu ... asi 10 kusov a su vsetky OK .. takze je to asi individualne ..
jine pribuzne tema tu neni tak snad to bude aspon nekoho zajimat. brzy skonci vyroba a prodej mac pro...
mas dake info o tom ? hovor .. nehanbi sa ..
zaujimave ze sa im to neoplati vyrabat .. jasne ze sa ich preda malo .. ale stale je to nejaky obrat ..
Ja se tak nejak obavam, ze se neco podobnyho zacne dit s PC... ze se jednoho dne nebude prodavat dost tech "stolnich/tower" reseni a vyhyne to. Doted to vlastne profesionalum "dotujou" hraci... nastesti do notebooku zatim nemontujou zadny ty jejich obri graficky karty
.

Toho se moc nebojim, nejde jen o obri karty (tam by se casem prosadily externi krabice), ale o vykony zdroje, chlazeni, externi PCi komponenty nebo diskove pole, coz nakonec asi vzdycky povede k ty jedny skrini pod stolem, aspon dokud nebude vsechno mrnavy a lehky...
-
- Profesionál
tohle zalezi taky na tom, jakej barevnej profil mas na nich nastavenej, jaka je gamma... schvalne se u tech, co nepiskaji, podivej, v jakym modu bezi, a to samy nastav v piskacich. 'zrovna pri NUENDE' -- zase, to muze bejt i barevnym profilem zvolenym v nuendu, v jinejch barvach by to mozna bylo lepsi. ale primarne bych menil preset na monitoru.Pytkin píše:mam v praci Samsung LCDcka kere strasne pistia .. zrovna pri NUENDE .. tie iste mame v druhom studiu ... asi 10 kusov a su vsetky OK .. takze je to asi individualne ..
-
- Profesionál
myslis, ze desitky milionu lidi z korporatni nafasujou laptopy?matucha píše:Ja se tak nejak obavam, ze se neco podobnyho zacne dit s PC... ze se jednoho dne nebude prodavat dost tech "stolnich/tower" reseni a vyhyne to. Doted to vlastne profesionalum "dotujou" hraci... nastesti do notebooku zatim nemontujou zadny ty jejich obri graficky karty.
Naposledy upravil(a) Brooklyn / juanita juarez dne 02 lis 2011 14:44, celkem upraveno 1 x.
mne jeden monitor prestal piskat ked som ho zacal krmit miesto vga dvi
kdyz budou levny tak jo... a budou diky tomu delat i doma povinneBrooklyn / juanita juarez píše:myslis, ze desitky milionu lidi z korporatni nafasujou laptopy?matucha píše:Ja se tak nejak obavam, ze se neco podobnyho zacne dit s PC... ze se jednoho dne nebude prodavat dost tech "stolnich/tower" reseni a vyhyne to. Doted to vlastne profesionalum "dotujou" hraci... nastesti do notebooku zatim nemontujou zadny ty jejich obri graficky karty.

Ja bych rekl ze postupne jo. S rozhranima jako thunderbolt se pomalu vsechno zene smerem externich periferii. No a PCcko muze byt ve forme nb s dokem.Brooklyn / juanita juarez píše:myslis, ze desitky milionu lidi z korporatni nafasujou laptopy?matucha píše:Ja se tak nejak obavam, ze se neco podobnyho zacne dit s PC... ze se jednoho dne nebude prodavat dost tech "stolnich/tower" reseni a vyhyne to. Doted to vlastne profesionalum "dotujou" hraci... nastesti do notebooku zatim nemontujou zadny ty jejich obri graficky karty.
Pytkin: možno môže byt problem aj s interferenciami, alebo zle nastavanie grafarny. tie frequencie nepracuju synchronne, preto to piska.
počitadla sa nebudu zmenšovat, už teraz maju problem CPU prejst na 25 nanometrovu technologiu a dostat do toho miliarddu tranzistorov, taktiež graficke karty. ani taky SSD disk neprechadza vyvojom, USB3 tiež neboduje pedajmi. jednak dnešny vykon je viacmenej dostatočny. laptopy budu mat stale male palce...
počitadla sa nebudu zmenšovat, už teraz maju problem CPU prejst na 25 nanometrovu technologiu a dostat do toho miliarddu tranzistorov, taktiež graficke karty. ani taky SSD disk neprechadza vyvojom, USB3 tiež neboduje pedajmi. jednak dnešny vykon je viacmenej dostatočny. laptopy budu mat stale male palce...
k laptopu si cez thunderbolt napojis 2x27" monitory s rozlisenim 2560x1600 .. to neni ziaden problem ..

No ved to... ja ked chcem pohodlne pracovat doma, alebo v praci na NTB, tak si pripojim externy monitor, externu klavesnicu, externu mys a data hadzem na externy disk. Takze okrem lepsej prenosnosti je to skoro ako desktop. Pochybujem, ze sa niekedy v kancloch bude vo velkom pracovat na NTB.