Hleda se nekdo s mikropajkou.
Hleda se nekdo s mikropajkou.
Hledam nekoho s mikropajkou, kdo mi opravi "video out" u meho laptopu (klasicky konektror pro externi monitor). Je tu nekdo z Prahy? Laptop bych privezl, zaplatil a zase odvezl. Diky
Re: Hleda se nekdo s mikropajkou.
Nerad ti kazim naladu, ale vetsina notebooku potrebuje special naradi na rozborku, nejen mikropajku...
A jak jsi prisel na to, ze je to jen kontakt u konektoru?
A jak jsi prisel na to, ze je to jen kontakt u konektoru?
vim, ze kabelem to neni a kdyz s tim zahejbu signal se spravi. no uvidim treba to opravdu nepujde otevrit, ale chtel bych to pokorit i kdybych si mel na to vyrobit specialni tool
nechci podporovat tenhle vycuranej vymysl specialnich toolu
))
Nechtel bych se nejak hadat, ale uz jsem mel rozebranou peknou hromadu notebooku a nikdy jsem nic zvlastniho nepotreboval
(maximalne pro stredoevropana trosku mene obvykly philips sroubovak nebo imbus 
Taky se primlouvam za to, ze k otevreni vetsiny notebooku zadny specialni nastroje potreba nejsou... 
No tak hodne stesti s krizovym sroubovakem! Vetsinou je potreba mirne netradicni tool (duta hvezda apod).nixx píše:Taky se primlouvam za to, ze k otevreni vetsiny notebooku zadny specialni nastroje potreba nejsou...
Dnes uz to je celkem dostupny, ale ja to treba doma nemam......
Svoje IBM/Lenovo T61 jsem rozebral v pohode s rovnym a krizovym sroubovakem. Zadne mene tradicni nastroje (torx) jsem nepotreboval.
Nekteri vyrobci na svych strankach maji dokonce i servisni manual: http://download.lenovo.com/ibmdl/pub/pc ... 547_04.pdf
To uz ale zabihame ponekud dal od tematu
Takze fakt tu neni nikdo zrucny s mikropajkou?
Nekteri vyrobci na svych strankach maji dokonce i servisni manual: http://download.lenovo.com/ibmdl/pub/pc ... 547_04.pdf
To uz ale zabihame ponekud dal od tematu
nabidka stoupa: "prinesl bych to rozebrany" 
Bohuzel nejsem z Prahy, jinak bych ti to pripajel, jestli to je fakt jen kontakt....
sem tam sa objavi aj TORX .. ale to uz ma dnes kazdy kutil doma v bedne s naradim ..
torx sice mam aj mikropajku mam ale zjavne ste este nikto nespajkovali sestvrstvovy plosnak... tam je mikropajka HOVNO platna, ledaze by bol spoj vadny na tej uplne prvej resp poslednej vrstve. inak sa jednoduchym smazenim nohy konektora len malokedy docieli naprava
rozebrano, ohledano, propajeno, funguje to 
Jestli jsi mel ten konektor primo na plosnaku, tak gratulace!pharao píše:rozebrano, ohledano, propajeno, funguje to