IE a ine prehliadace
IE a ine prehliadace
Vyskusal som par browserov ale stale som dosiel k zaveru ze korektne STALE zobrazuje len stary dobry MSIE
...stale natrafim na nejaku stranku ktora je zle zobrazena v nejakych inych prehliadacoch...nie som ziadny expert a nemam cas tapat hodiny v nastaveniach aby som vyladil aby dany prehliadac zobrazoval stranky korektne...existuje nejaky iny prehliadac okrem IE ktory zobrazuje bez expertneho nastavenia stranky stale korektne ? IE 6 mam rad ale kvoli bezpecnosti som nuteny ho opustit 
v godzille napr. http://www.1sg.sk/data/projekty/2005/be ... ge3218.htm
viem ze to bude asi nejaka amaterska stranka, ale co ja s tym
obrazky dole ked pozries su rozhodene...
Alebo na stranke kde je IPTV je VLC plugin a nejak blbo zobrazuje video, nefunguje posuvanie videa, zamrza to.....v IE to ide bezproblemov......
A cez operu je tych stranok ovela viac ktore nefunguju spravne...
viem ze to bude asi nejaka amaterska stranka, ale co ja s tym
obrazky dole ked pozries su rozhodene...
Alebo na stranke kde je IPTV je VLC plugin a nejak blbo zobrazuje video, nefunguje posuvanie videa, zamrza to.....v IE to ide bezproblemov......
A cez operu je tych stranok ovela viac ktore nefunguju spravne...
vo firefoxe sa napriklad debilne chova diskusia na sme.sk
diskusia sa natiahn, zacnes pisat komentar, a vtedy sa z nicoho nic natiahne znova a tvoj komentar sa bud zmaze, alebo ti to prehodi kurzor dakam do fule a musis to cele znova rolovat... na maslu
ie to natahuje o chlp pomalsie, ale ide to ako ma
takych prikladov su ale spusty... IE sice serie na standardy, ale sucasne hodne robustne ignoruje chyby v kode, mam taky dojem
ale nic mi neostava nez pouzivat firefox koli bezpecnosti... nejake dalsie prehliadace su na tom este horsie
diskusia sa natiahn, zacnes pisat komentar, a vtedy sa z nicoho nic natiahne znova a tvoj komentar sa bud zmaze, alebo ti to prehodi kurzor dakam do fule a musis to cele znova rolovat... na maslu
ie to natahuje o chlp pomalsie, ale ide to ako ma
takych prikladov su ale spusty... IE sice serie na standardy, ale sucasne hodne robustne ignoruje chyby v kode, mam taky dojem
ale nic mi neostava nez pouzivat firefox koli bezpecnosti... nejake dalsie prehliadace su na tom este horsie
ja uz pouzivam na 99% casu firefox ... IE len ked doladujem weby aby bezali aj v IE ... a som max spokojny, ffox je paradny browser... uz davno sa mi nestalo aby mi v nom nejaka stranka blblba ...
bohuzial amaterski programatori webov spoliehaju na blbuvzdornost IE a nesnazia sa pisat poriadny korektny kod - a potom to aj tak vyzera ze ich weby idu poriadne len v IE ...
bohuzial amaterski programatori webov spoliehaju na blbuvzdornost IE a nesnazia sa pisat poriadny korektny kod - a potom to aj tak vyzera ze ich weby idu poriadne len v IE ...
to je optional, defaultne je to nastavene ze je to zapnute... a ked chodis na tie same stranky tak si mozes nastavit prave pre tu konkretnu stranku ze ti to nebude vyskakovat ta hlaska ale vzdy ta pusti na stranku bez varovania...Ivo píše:IE hlavně pořád opruzuje nějakými hlášeními že z bezpečnostních důvodů neotevře to nebo ono a pro další možnosti klikněte ZDE (pruh nahoře). FF nebo Opera to otevřou hned bez řečí
-
Brooklyn / juanita juarez
- Profesionál