Jak jste spokojeni s Windows Vista (pokud jste přešli z XP)?
No ja nikdy nemel problem s diskusema v Safari... ale asi bychom nemeli tuhle debatu rozjizdet, asi jsem o tom vubec nemel psat, nema to cenu :) Kazdej ma svoje, jedni druhy nepresvedcej, tak co.Ivo píše:No Safari, to byl tedy exot, zvláště třeba pro diskuse ... když při novém otevření se najednou zobrazil stav před půl rokem ...kexik píše:to uz je minulost... ale par divnych veci v osx furt je (safari ;) )Ivo píše:
No nevím :wink: Mně vždycky bavily ty nespočetné updaty v rámci pár prvních kočkovitých šelem kdy 10 nejpalčivějších problémů se vyřešilo a 15 nových přibylo ...
fuj safari mi ani nespominajte ide ma drbnut ked sa nejaky klient ozve ze mu nieco na stranke zle zobrazuje v safari .. to uz ho rovno posielame do <>, ze proste optimalizaciu pre safari nerobim lebo sa to neda .. 
co sa tyka visty - ked uz je predinstalovana, doporucujem vyskusat a jedine v pripade problemov downgradnut .. ovsem ja si vistu nenainstalujem ani omylom:) nemam dovod, zo vsetkym som v XP spokojny a nove "super-inteligene-budem-mysliet-za-teba-a-davat-pozor-aby-si-omylom-nepouzil-nelegalny-software-alebo-film-alebo-audio" featury nepotrebujem...
mozno tak za 2-3 roky, ked billova sebranka vychyta vsetky zasadne bugy, chyby a security diery tak potom to zvazim..
co sa tyka visty - ked uz je predinstalovana, doporucujem vyskusat a jedine v pripade problemov downgradnut .. ovsem ja si vistu nenainstalujem ani omylom:) nemam dovod, zo vsetkym som v XP spokojny a nove "super-inteligene-budem-mysliet-za-teba-a-davat-pozor-aby-si-omylom-nepouzil-nelegalny-software-alebo-film-alebo-audio" featury nepotrebujem...
mozno tak za 2-3 roky, ked billova sebranka vychyta vsetky zasadne bugy, chyby a security diery tak potom to zvazim..
Naposledy upravil(a) dendy dne 18 čer 2007 16:40, celkem upraveno 2 x.
Re: Jak jste spokojeni s Windows Vista (pokud jste přešli z
Ja notas s Win vista mel, to jsem nekde psal, zvukovka mi tam nejela, klavesy tam nejely, bylo to otresne pomale (pry na chod potrebuji 2 gb, ja mam ale v notebooku jen 512 Mb) spousta programu vcetne komprimovacich se chovala divne okno treba vubec nebylo videt pritom program pracoval a pod... drivery dost dobre neexistuji, tak jsem to risknul a downgradoval na XP sice mi tam ted nejede tak dobre setreni proudu - program pro od vyrobce se v XP po jedne aktualizaci nepodarilo spustit protoze vyzadoval starsi verzi no tak jsem aktualizaci odinstaloval.. a nepomohlo, misto 3 hodin s Vistou spis v praxi s XP 2 az 1,5 hodiny provozu na baterky.. to se ale da ozelet protoze mi na XP vsechno jede rychle, stabilne a jsem kompatibilni se zbytkem sveta.. to ani nechci vzpominat ze Vista startovaly a vypinaly se 5-6 minut! Silene! XP jsou zrestartovane hned a rezim spanku taky funguje bezvadne.Ivo píše:Čekají mě ted Vista na novém notebooku ... tak jsem zvědavý. Pokud na tom už někdo běžně pracuje, jaké jsou vaše zkušenosti ? (plusy a minusy).
Ivo : VIsta je v pohode .. na produkcnu masinu by som to nenainstlaoval .. na bezne kancelarske PC je to v poho .. AERO mna bavi hodne .. VObec vela jemnych detailov vo viste fakt potesi (napriklad ked ides premenovat subor , nevysvieti sa nazov.ext , ale len nazov , extenzia sa neprepise , ked zacnes pisat, ...) Celkom pozitivne su ohlasy na vistu .. ze ma prepracovany multithreading , takze na rovnakom stroji pocita rychlejsie ako XP ..
A základní otázka - dá se už na nainstalovaném systému Vista (na notebooku), ještě dodatečně rozdělit disk a nainstalovat XP pro specializované aplikace, které vista neumí ? A vybrat systém dle potřeby ? Anebo je třeba nejdřív vše vymazat a formátovat ? Magma a Lynx (pro mobilní nahrávání) ve Vista jistě pracovat nebudou ...
Díky ... Haha .. tak to určitě postrádat nebuduPytkin píše:ivo : http://www.microsoft.com/windows/produc ... hoose.mspx
Díky. Není tu náhodou někdo na liberecku, kdo by mi s tímto mohl spolehlivě pomoct ?Pytkin píše:Ivo : da .. Vista vie resizovat za jazdy priamo particie .. cize si vies spravit miesto na instalaciu XPcka .. akurat potom treba po instalacii XP spravit par krokov aby sa Vista zase ozivila .. je to na MS supporte popisane ..