Jak jste spokojeni s Windows Vista (pokud jste přešli z XP)?

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Shodan

Příspěvek od Shodan »

Moribundus
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Shodan píše:Moribundus
Tohle zaklínadlo pomůže ?

Shodan

Příspěvek od Shodan »

Ne, tak se říká nevysvětlitelným nemocem a záhadám. Viz pohádka Dařbuján a Pandrhola.
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Další záhada - stahuju z torrentu přes Bitlord jako vždy, pěkně se to stahuje do dané složky, ale složka je prázdná ... A zůstane prázdná i po skončení stahování at stáhnu cokoliv. I když to dám stahovat do jiné složky, i ta zůstane prázdné, i když se zjevně všechno stáhlo. To jsem blázen ... To je tam nějaký policajt ? Když to chci otevřít přímo z BitLord, objeví se chybové hlášení - je odkazováno na umístění, které již není k dispozici ... Může za to Norton ? Anebo Vista ? Anebo Firewall ?

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

No nic, přecházím na xp ... je to legální downgrade ... 1 den s vista mi stačil ...

(odinstaloval jsem norton, vypnul firewall a cokoliv stažené z torrentu neexistuje

Shodan

Příspěvek od Shodan »

Zajímavý, mám VISTA Home Premium x64 a jedu bez sebemenšího problému. Jedou mi na tom i starý hry - o kterých se všude psalo, že to nepojede. Asi fakt Moribundus.

nathanael

Příspěvek od nathanael »

Já zlomil hůl nad Vistou ve chvíli, kdy jsem naladil na mé tv kartě Leadtek TV2000 XP v programu WinFast PVR kanály, stejně jako v XP a vše se jevilo ok. Po restartu (znovuspuštění) WinFast PVR kanály nebyly uložené, takže jsem je pokaždé musel ladit znovu. Žadným způsobem se mi nepodařilo naladěné kanály zachovat uložené. Tento problém mi to dělá jen ve Vista a to ikdyž mám drivery i software pro tuto konkrétní tv kartu nainstalované.

A další věc byla, že ovladač hlasitosti mi neukazoval všechny vstupy a výstupy u onboard zvukovky, které by měl. To jistě jde nějak nahodit, ale příjde mi, že všechno ve Vista je takové zpřeházené a to zbytečně.

Circa, Vista potřebuje dozrát, dnes jsou XP pořád flexibilnější a spolehlivější.

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Takze sazim se o 10 Kc, ze do dvou tydnu Vista leti z HDD a XP se vraci ;)

Kdo se prida?

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Dopr.. neeee... ivo byl jeste rychlejsi nez muj prispevek :DDD

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

No to se fakt nedalo ... Žádný reálný přínos tam k ničemu není. Úplně totéž jako doposud, akorát namalované narůžovo a přidáno pár pouťových atrakcí. Celé to běží pomaleji. Sranda je že při 2GB RAM je ve stavu relativní nečinnosti zaměstnáno (podle měřáku) 40-50 % (!!) Nejdou připojit velké externí disky. Downloady z torrentů beze stopy mizí. Internet a otevírání stránek běží zjevně pomaleji než na vedlejším notebooku s XP. Při každém pokynu k úpravě nebo instalaci něčeho varovně zhasnou světla a člověk je stále podezřele a závažně dotazován jestli je to opravdu on a myslí-li to vážně. Sada (windows) zvuků je příšerná, primitivní a robotická. Takže zítra - hasta la VISTA baby ...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Ivo : to je prave ten problem .. treba vypnut UAC .. potom sa ta to nepyta stale na tie veci a vela veci zacne fungovat .. mozno aj ten torrent ..

Poshook

Příspěvek od Poshook »

Pytkin píše:Ivo : to je prave ten problem .. treba vypnut UAC .. potom sa ta to nepyta stale na tie veci a vela veci zacne fungovat .. mozno aj ten torrent ..
mozno neskoro :)

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Pytkin píše:Ivo : to je prave ten problem .. treba vypnut UAC .. potom sa ta to nepyta stale na tie veci a vela veci zacne fungovat .. mozno aj ten torrent ..
Co to je UAC ?

Kimi
Moderátor

Příspěvek od Kimi »

Ivo píše:Sada (windows) zvuků je příšerná, primitivní a robotická. Takže zítra - hasta la VISTA baby ...
BTW vis ze nejaky zvuky a znelky ve Vistach nahraval Robert Fripp z King Crimson ? ;)

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Kermitak píše:
Ivo píše:Sada (windows) zvuků je příšerná, primitivní a robotická. Takže zítra - hasta la VISTA baby ...
BTW vis ze nejaky zvuky a znelky ve Vistach nahraval Robert Fripp z King Crimson ? ;)
To nevím, ale snad ne ty zvuky které jsem tam slyšel. Nepjprimitivnější dvě sinusoidy ... U A

A U

P ....

Odpovědět