Díky, to UAC jsem zlikvidoval a začalo se to chovat normálněji. Torrenty se ukládají a přestaly otravné rituály s každou drobností. Tak ještě tomu nechám chvíli ... Strašně se mi nechce to formátovat a znovu instalovat + dalších 50 driverů k notebooku, které bych musel stáhnout a odzipovat ...
Ivo: Dej tomu čas. Tvůj skeptickej přístup je správnej, ale pokud jsi do teď nevěděl o UAC, tak jsi vlastně ještě nic neviděl. Na XPčka sis taky nějak zvykal
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-
Ivo : mne napriklad pri zapnutom UAC Speed fan ukazovel len 3 teploty .. vypol som UAC .. a uz ukazuje 5 .. proste ma to vlyv na kde co .. nie vzdy to ukaze to okno a pyta sa , ci to povoli .. zrejme niektore veci rovno zamietne .. resp. softy sa nedostanu k veciam , ktore potrebuju .. to moze byt problem aj toho torrentu .. proste mu tam system nedovoli zapisovat alebo nieco take ..
Shodan píše:Ivo: Dej tomu čas. Tvůj skeptickej přístup je správnej, ale pokud jsi do teď nevěděl o UAC, tak jsi vlastně ještě nic neviděl. Na XPčka sis taky nějak zvykal
Je to tak. Strašně se mi to nechce přeinstalovávat ... Tím UAC si to hodně ulevilo .... Sranda ale je, že jen na spuštěné ploše (a nic jiného) to žere skoro 1GB RAM ....