Jak nastavit Audiophile??

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Hydrasun

Příspěvek od Hydrasun »

ještě dotaz tedy... jak tedy potom exportovat file jako wav?

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Hydrasun: tak pokud myslíš za použití HW synťáku tak ho napřed musíš nahrát tzn. označíš audiostopu ve které máš efekty na synth a dáš record (hvězdičku na numerické klávesnici) a přetočíš celou stopu synthu do wavky. potom vypneš funkci monitoringu (ten repráček) a namutuješ midi stopu tzn. eliminuješ to aby synth přijímal noty od cubase sequenceru skrze midi a tím monitoringem eliminuješ používání vstupu takže potom uslyšíš tu wavku už z cubase.. no a pak to můžeš už normálně přes FILE audiomixdown vyjet do wavky i spolu s efekty a VST instrumenty.

Existuje ještě realtime rendering tzn. nemusíš synth přehrávat do PC, ale problém je, že můžeš pak jedním synthem nahrát jen jeden nástroj resp. pokud máš nějaký synth, co umí multimode a má víc výstupů jako třeba virus tak můžeš současně použít jeden synťák na 3 nástroje realtime v projektu (jenže na to už má zase Audiophile moc málo fyzických vstupů)
Navíc realtime rendering ti zaznamená všecky cukání VSTček pokud by ti nestíhal komp včetně latence.. takže pokud nejedeš na silnym stroji s nízkou latecny a všecko nevytváříš na HW, tak to nedoporučuju.

Hydrasun

Příspěvek od Hydrasun »

Ještě jeden dotaz.. netuším jak finálně exportovat do wavu??

Hydrasun

Příspěvek od Hydrasun »

sorry za double.. ok jdu to vyzkoušet

Hydrasun

Příspěvek od Hydrasun »

Super.. teď by to mělo být vše co jsem potřeboval.

Je to můj první HW synth, takže se učím. DIKY

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Hydrasun: jasný.. off topic - co sis koupil za stroj ?

Hydrasun

Příspěvek od Hydrasun »

TOM-Thak: dostal jsem od ženy jako svatebni dar Clavia Nord rack 2x :).. vždycky jsem si ho přal...dětskej sen

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Hydrasun: i kdyz se jeste zenit nehodlam tak by mi pritelkyne taky mohla neco nadelit :D Ale krasny svatebni dar cece .. tomu rikam dukaz lasky :c)

Hydrasun

Příspěvek od Hydrasun »

Tojo.. vi ze jsem vzdycky kutil hudbu na compu a posledni dobou nebyl čas, práce atd.. tuto zimu si ho snad najdu a do te doby si snad pořadně porozumim s Nord rackem

Hydrasun

Příspěvek od Hydrasun »

TOM-Thak: ještě se vyskytl malý problém, vše pracovalo správně do doby než jsem vše přeinstaloval :/, teď mám u každého tónu z HW synthu feedback.. čím to odstranit?? Asi triviální otázka... doufám.

Odpovědět