jaky sluchatkovy zesilovac?

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Calib

jaky sluchatkovy zesilovac?

Příspěvek od Calib »

Tak jsem si koupil novou zvukarnu ( E-MU 0404) a ono to hraje nejak potichu oproti stare Live! :( Nemuze mi nekdo poradit, kde, popr u koho a jakej sluchatkovej zesak kolem 3 000 (malo, ale mam omezenej rozpocet jako student) ?? Uz jsem sice mel podobnej dotaz v jinym prispevku, ale ted mi jde uz jen o ten zesilovac k HD 555 50ohm (asi ne posledni sluchatka) a te E-MU. Je to jen zdani, nebo to tak je, ze v CR nejak neni zadny vyber sluchatkovych zesu?? PS: chci to jen na prehravani hudby, ne na profi ..
Naposledy upravil(a) Calib dne 13 led 2006 23:21, celkem upraveno 1 x.

votom

Příspěvek od votom »

Já osobne se taky chystám kupovat sluchátkový zesík. Bude to BEHRINGER HA 4700 - cena je asi 3,3k Kč. Dostal mj. dobre hodnoceni v recenzi casopisu Muzikus. (mix jsem od Behringera nekoupil, radsi jsem sel do drazsiho Soudcraftu, ale v tomto pripade si myslim, ze to zas tak nevadi :-)

Calib

Příspěvek od Calib »

no jo, ale ma to na me nejak moc vystupu .. o cem je asi kvalita, kdyz to ma tolik vystupu ? neni kvalitnejsi za stejnou cenu zes s jednim vystupem ? jestli se pletu, nebo sem nepochopil vtip, tak me oprav :)

Poshook

Příspěvek od Poshook »

Calib píše:no jo, ale ma to na me nejak moc vystupu .. o cem je asi kvalita, kdyz to ma tolik vystupu ? neni kvalitnejsi za stejnou cenu zes s jednim vystupem ? jestli se pletu, nebo sem nepochopil vtip, tak me oprav :)
moc vystupov? sluchatkove predzosiky sa vacsinou robia ako odposluchovy system a 4 kanaly a viac su beznym standardom.

co sa tyka kvality:
kupil si si lacnu zvukovku, z coho predpokladam, ze vela penazi nemas, takze ani tvoje sluchadla nebudu pravdepodobne nijaka diera do sveta.
tak nevymyslaj rozpravky o kvalite a kup Uliho.
IMHO HA4700 je asi napouzivanejsi sluchadlovy preamp v CR/SR a najdes ho aj v spickovo vybavenych studiach...

Calib

Příspěvek od Calib »

a co Dr Head v porovnani s tim HA4700 ??

Poshook

Příspěvek od Poshook »

tento prispevok treba zrusit
Naposledy upravil(a) Poshook dne 14 led 2006 14:49, celkem upraveno 1 x.

Poshook

Příspěvek od Poshook »

si si mal rovno kupit nejaku firewire zvukaren aj so sluchadlovym vystupom. napriklad tu Uliho FCA202 ci jak sa to vola. vyslo by ta to podstatne lacnejsie a vyslenda kvalita rovnaka

safa
Profesionál

Re: jaky sluchatkovy zesilovac?

Příspěvek od safa »

Calib píše:Tak jsem si koupil novou zvukarnu ( E-MU 0404) a ono to hraje nejak potichu oproti stare Live! :( Nemuze mi nekdo poradit, kde, popr
... trklo me to ve vedlejsim foru ... jak to prosimte zapojujes ? EMU 0404 pokud vim NEMA sluchatkovej vystup ... cili jestli na linkovej vystup pripojujes rovnou sluchatka (rekneme 32ohm) nebo nedej boze bedny (8/4ohm) tak teda potes pr*el ...
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Poshook

Re: jaky sluchatkovy zesilovac?

Příspěvek od Poshook »

safa píše:
Calib píše:Tak jsem si koupil novou zvukarnu ( E-MU 0404) a ono to hraje nejak potichu oproti stare Live! :( Nemuze mi nekdo poradit, kde, popr
... trklo me to ve vedlejsim foru ... jak to prosimte zapojujes ? EMU 0404 pokud vim NEMA sluchatkovej vystup ... cili jestli na linkovej vystup pripojujes rovnou sluchatka (rekneme 32ohm) nebo nedej boze bedny (8/4ohm) tak teda potes pr*el ...
safa, precitaj si pozorne uvodny prispevok

nunu

Příspěvek od nunu »

Calibovi:Pokud jsi alespon natolik zrucny ze si dokazes udelat kabel a dat plosny spoj do nejake krabicky,mohl bych ti dobre pomoct.mam nekolik poslednich Sound refineru od Pavla Dudka a mam je naho,teda nanic,protoze dnes mam jiz lepsi.Jde to pouzit jako velmi kvalitni sluchatkovy zesilovac.Ale bohuzel to nemam ve stavu hotovem,a ani se mi s tim moc nechce patlat.Je to udelave na profi urovni,neni to zadny bastl.Mam posledni tri kousky,kdyby te to zaujalo,nebo nekoho jineho,tak mi napiste PM a dohodnem se urcite.Dam to prakticky za cenu materialu.

Calib

Příspěvek od Calib »

Nunu
uz jsem psal ve vedlejsim foru, ze uvazuju o stavbe zesaku podle Macury..ale rozhodne bych mel zajem o blizsi info o tom tvym zesu (cena, jestli k tomu mas soucastky, atd.)... nebranim se nicemu. Dohromady bych to nejak dal, kamos mi s tim snad pomuze.

Safa
budu pouzivat klasickej analog out, proto zesak.

nunu

Příspěvek od nunu »

mrkni se na PM..

nunu

Příspěvek od nunu »

Nejake fotky jsou tady...Klidne mi to provedeni zkritizujte-)) Doporucuju to nejen jako sluchatkac,ale za jakykoliv DA prevod,nebo pasivni regl.

http://tomast.webzdarma.cz/

Calib

Příspěvek od Calib »

co na ten zes rikaji ostatni ??

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Rad bych tohle tema znova otevrel, potrebuju neco LEVNYHO, kvalita no tak aby to nejak pasovalo k Sennheiser eh2200 za 2500 Kc ,) 3 litry je moc. Diky!

Odpovědět