Je MAC drahy ?

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Zamčeno
Anarki

Re: Je MAC drahy ?

Příspěvek od Anarki »

Nevíte někdo jak to je u MACU s proudovým omezením u USB. Protože co vim tak u NB je někdy problém když je do nich zapojený víc zařízení napájených s USB, že to už kolabuje...

120BPM

Příspěvek od 120BPM »

Pri zapojeni pres hub? Ty porty, ktery tam jsou, v pohode utahnou vsechno co je k nim pripojeny. S hubem (pasivnim) je to slozitejsi a zalezi to na tom co a kolik se toho pripojuje. Pasivni hub se ctyrmi iLok-y to utahne v pohode.
iMac i9 80GB RAM 2TB SSD, Mac OS Mojave 10.4.16, Apollo 8 Duo

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

utiahne to aj klavesnicu, mys, tablet a usb repraky ..

Anarki

Příspěvek od Anarki »

jasny :D ale kdybych ho chtel vyuzivat jako plnohodnotnej PC, tak bych do nej musel mit zapojenej USB kontroler, zvukovku a pridadne naky synty do USB...by uz asi umiral ne ? vyresi to aktivni HUB ?

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

aktivny hub to vyriesi samozrejme ..

BS

Příspěvek od BS »

ty voe, to jsou argumetnace tady. :DDD jak na nejakym americkym teen foru, pro deti co usinaji u oltare se steve jobsem.

Bylo tu receno hodne sperku, ale fakt takovy kecy, jakoze iphne, resp iPad se neupatla tak jako jiny dotykace, toje kec jak prase,. Kua, mel jsem ipad tyden k dispozici, a upatlane to bylo hnedka jak prase. Iphone, kua stim clovek nemuze jit na pul den nikam dal od nabijecky, bo to nic nevydrzi.

To, ze nekomu spadly Win7 a tim padem vznika nezpochybnitelny fakt, ze Win7 proste padaji, kdezto OSX je stabilni jak prase, ale ti lidi, kterejm to zrvona nefunguje, tak ono to neni, ze by to az tak nefungovalo, ono to vlastne funguje, ale je to chyba tech lidi. Ja treba s Win7 nemam nejvetsi problem. Nespadlo mi to ani jednou, a to restartuju tak 1x za mesic, kdyz se naistaluji nejake aktualizace. Vykonnost vyborna, bezi to na hw od Dell.

Jinak doma prvoozuju Vaio win7 x64, a nemuzu si stezovat. Nejaky cicoviny jako svitici klavesnicu nebo to jablicko nepotrebuju, vykon dobrej, klavesnica kvalitni, cena nizka. Za 2 roky to vyhodim, nebo s klidem jeste prodam za 1/3 ceny a koupim si neco, cemu 3 roky starej mac, nebo macpro, nebude sahat ani po podrazku. Pro mne osobne je notas, stejne jako lcd, nebo cokoliv dalsiho spotrebka. Obzvlaste u PC, ktere moralne zastara rychyleji nez jakykoliv jiny vyrobek, je zaprisahlost nekterych zdejsich vskutku smesna....
Naposledy upravil(a) BS dne 10 úno 2011 12:57, celkem upraveno 1 x.

jakubt

Příspěvek od jakubt »

SoundsFine píše:Sem tam se bezdůvodně kousne, pak nekonečný restart.
Zálohuješ? Přesně tohle mi dělal disk několik dní předtím, než odešel...

Fractal

Příspěvek od Fractal »

BS píše:ty voe, to jsou argumetnace tady. :DDD jak na nejakym americkym teen foru.
si zvykej... hej nemas nahodou neco spolecneho s los angelskym BdSm hnutim? chaaahihehihi :D

BS

Příspěvek od BS »

Fractal píše:si zvykej... hej nemas nahodou neco spolecneho s los angelskym BdSm hnutim? chaaahihehihi :D
Obzvlast ty tvoje argumenty by na to teen forum sly. Takovy kecy, jakoze hodim macbook o zem, a nefunguje. Ale ikdyz nefunguje, tak vypada, ze hezky nefunguje. Ty voe, ty jses kamo fakt totalne mimo. Nekdy rtadeji zapremyslej, nez sem napises 10prispevku. Ja osobne si te brzo bolknu, jestli ta feature tady jeste funguje, protoze demence tvejch prispevku z posledni doby, tu ani luphtrack netrumfne. a ted bez honit nad jabko.

120BPM

Příspěvek od 120BPM »

BS píše:OSX je stabilni jak prase, ale ti lidi, kterejm to zrvona nefunguje, tak ono to neni, ze by to az tak nefungovalo, ono to vlastne funguje, ale je to chyba tech lidi.
Kdyz me neco nasere tak se vzdycky par krat z hluboka nadechnu. Ale je fakt, ze ne vzdy to pomaha. Nevim jak moc je prase stabilni (urcite to zalezi taky na modelu) ale i OS X padne. Kdyz ale nekdo rika, ze mu to pada hodne casto a popisuje zkusenosti, ktere drtiva vetsina uzivatelu toho OS nema, tak je jasny, nebo aspon logicky, ze problem by prinejmensim mohl byt jinde. Nevim jaka je tvoje zkusenost kdyz si tady libujes ( a to je jen tvoje vec, nic proti tomu) ve Win 7. Ja po letech uzivani pocitacu od Apple bych si troufnul rict, ze kdyz si nekdo koupi od ruky hodne levne komp, v kterem porad "zlobi" OS, tak je asi problem v nejakem HW (kdyz ne v instalaci). Taky se mi to stalo a po vymene HDD (notebook mi dvakrat upad na zem) funguje vsechno jak ma.

120BPM

Příspěvek od 120BPM »

BS píše:
Obzvlast ty tvoje argumenty by na to teen forum sly. Takovy kecy, jakoze hodim macbook o zem, a nefunguje. Ale ikdyz nefunguje, tak vypada, ze hezky nefunguje. Ty voe, ty jses kamo fakt totalne mimo. Nekdy rtadeji zapremyslej, nez sem napises 10prispevku. Ja osobne si te brzo bolknu, jestli ta feature tady jeste funguje, protoze demence tvejch prispevku z posledni doby, tu ani luphtrack netrumfne. a ted bez honit nad jabko.
To ted uz spis vypada, zes rano nevzal prasky, clovece. :lol:

BS

Příspěvek od BS »

120BPM píše:To ted uz spis vypada, zes rano nevzal prasky, clovece. :lol:
:] Mne je jedno jak co vypada. Staci si projet forum posledni mesic, a vsude je Fractal zaplava nesmyslu. Mozna se to zda jen mne. :D
Naposledy upravil(a) BS dne 10 úno 2011 13:20, celkem upraveno 1 x.

120BPM

Příspěvek od 120BPM »

Uz i to psani se ti rozpada. :lol:
Tak ma kluk svuj styl, no. :lol:

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Ne že by OSX byl špatný (je mi mnohem sympatičtější než Windows), no ale že by se choval nějak svižněji a bezproblémověji, to říct nemůžu ... Duhové kolečko je denní folklor (a děje se častěji než méně často - občas třeba i při scrollování v Safari atd atd.), občas to celé vytuhne atd . Vzhledem k tomu, že Macy máme doma 3 (3 různí uživatelé) a sám jsem jim měl v minulosti tak možná 7 - a všechno nové a to chování (=+- windowsácká nestabilita) bylo vždycky podobné, asi je to prostě tak ... Uživatel to nemá jak ovlivnit ...

BS

Příspěvek od BS »

120BPM píše:Nevim jaka je tvoje zkusenost kdyz si tady libujes ( a to je jen tvoje vec, nic proti tomu) ve Win 7. Ja po letech uzivani pocitacu od Apple bych si troufnul rict, ze kdyz si nekdo koupi od ruky hodne levne komp, v kterem porad "zlobi" OS, tak je asi problem v nejakem HW (kdyz ne v instalaci). Taky se mi to stalo a po vymene HDD (notebook mi dvakrat upad na zem) funguje vsechno jak ma.
Ja si v tom nijak prehnane nelibuju, jenom to denne pouzivam k praci (trados, helium, argon, zeus, photosho, vegas, camtasia, atd), takze neni to prosty word a outlook, a vsechno jede jak po masle. Jen nejak nedokazu pochopit, ze producenti, kteri tady pisou, nedokazou tak zakladni vec, jako osefovat si svuj kompl, tzn,. nejak si ho uspesne administrovat, ale na druhou stranu se tady resi docela dost technicky problemy SW charakteru,. To mi nejak nejde do hlavy... Ja to mam na 2 strojich a na obou to jede jak po masle. 1x Dell Optiplex 755, 1x Sony Vaio ntb.
Naposledy upravil(a) BS dne 10 úno 2011 13:21, celkem upraveno 1 x.

Zamčeno