M-Audio firewire 410

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
spacey

Příspěvek od spacey »

chlapi problemy ktore tu pisete hw, instalacia proste vsetko je tak ako ma byt, ale nepomohlo nic... este vyskusam stiahnut drivers z netu, inak uz vazne neviem

Venti

Příspěvek od Venti »

Spacey nepouzivas na tom teraz defaultne drivery co su na CD, ze nie :)

spacey

Příspěvek od spacey »

samozrejme ze nie :D

Poshook

Příspěvek od Poshook »

ak nepomozu ani posledne drivery, vyhod ten svoj krap von oknom a kup si nove PC-dlo.

Vuid

Příspěvek od Vuid »

kexik píše:to bude hw konflikt, vuid, zbytocne si tuner vypol, stacilo ho sturit do ineho PCI slotu. neexistuje "pochybny" hardver, alebo je potom pochybny vsetok, pac vsetko tisnu cinania v jednej velkej hale v mandzusku :)
Kez bys mel pravdu. Bohuzel, at delam co delam, i kdyz ma tuner svoje vlastni irq, at je v kterymkoli pci, tak firewire zvukovka nejak nejede. Konflikt samozrejme zadny, musim ho proste zakazat nebo vyndat.
Mam s pci tv-tunery jen ty nejhorsi zkusenosti. Divim se ze jsem ten svuj jeste nerozslapal.

spacey

Příspěvek od spacey »

Poshook uz som nad tym premyslal zeby som ho vyhodil von oknom, ale stale mam taky divny pocit v zaludku, ze spolu este urobime VELKE VECI :D

kexik

Příspěvek od kexik »

zahada... mam dva kusky hnusneho skorononame tuneru s bt878 a teraz mam pinnacle s tda7134 a nikdy neboli zdroj hw problemu... stare isa svine co mali overlay drot do grafiky, to ano ;)
mimochodom na moju deltu 2496 funguju najlepsie defaultne drivery z cd... takze setrite smajlikmi

psiibouda

Příspěvek od psiibouda »

funguje spolehlive "cudlik" na prednim panelu "level control", kdybych ho pouzival na ovladani hlasitosti vystupu pripojenych aktivnich monitoru?
Diky

Venti

Příspěvek od Venti »

psiibouda... nie... funguje podla toho ako sa mu chce.. raz ano raz nie.

ksr

Příspěvek od ksr »

Mně ten volume čudel fungoval docela v pohodě všude, až pak jednoho dne jsem potřeboval přeinstalovat kvůli jinýmu problému s touhle zvukovkou (píšu níže). Od té doby funguje jenom v prostředí Windows. Jakmile zapnu třeba Cubase,tak fungovat přestane.
:( Bohužel už nevím,jaké jsem měl předtím drivery,jestli z cd nebo aktualizovaný z webu nebo co dál v tom mohlo mít roli.
Hlavně mně ale celou dobu nefunguje midiport (byla nová z krámu),myslíte,že by v tom mohl hrát taky nějaký hardware konflikt? Řešim to tak,že midi jedu přes Live! s Kx driverama. :oops:

psiibouda

Příspěvek od psiibouda »

mno to sou nevesele truchlive zpravy, toz jdu hledat mezi jinymi :)

Odpovědět