Mackie Onyx Satellite

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
thovt

Mackie Onyx Satellite

Příspěvek od thovt »

Celkem me zaujalo tohle netradicni reseni. Jestli mate co k tomu rict, tak sem s tim. Predem diky!

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Přílohy
EYE_baseMed.jpg
ZOOMED_Satellite.jpg

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

este jedna
Přílohy
EYE_podMed.jpg

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

No .. Idea to neni spatna .. je to vhodne pre niekoho , kto ma mael domace studio a popri tom sa mu stane ze potrebuje nahravat aj mimo tohto studia .. Vsetky kable ostanu zapojene .. to je prijemne .. Len trebars mne by to bolo na nic .. mimo studia nepotrebujem nic nahravat .. Teda aj by sa mi zislo nahravat mimo studio .. Ale to by som potreboval uplne iny setup .. Nahravanie dvoch vstupov je mi na nic ..

Shodan

Příspěvek od Shodan »

No, umím si představit, že to má někdo zapojený doma a když jede na koncert tak si sebou vezme jen ten malej "kousek" - jako audio výstup k laptopu nebo tak. Nicméně NEMÁ TO MIDI. A taky bych měl možná strach z životnosti toho "dock" konektoru. Mě to až tak úplně jako dobrej nápad nepřipadá.
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

thovt

Příspěvek od thovt »

aha, nevedel sem, ze kdyz je to muj prvni prispevek, tak se bude predpokladat, ze sem negramotnej :-D ..... rad bych naky konkretni zkusenosti, je-li to mozne.

Shodan

Příspěvek od Shodan »

thovt píše: ..... rad bych naky konkretni zkusenosti, je-li to mozne...
Netuším jestli to někdo z eZoňáků má/měl doma, vidím to pesimisticky. :wink:
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

thovt : aha .. mal si do uvodu napisat , ze chces pocut len konkretne skusenosti majitelov .. a nie vseobecne taraninky ostatnych , co ho nevlastnia ..

uz mlcim ..

Poshook

Příspěvek od Poshook »

hlavne plus = ONYX Preampy, jedny z najlepsich, co mozes na FW zvukovkach zohnat

thovt

Příspěvek od thovt »

"....ONYX Preampy, jedny z najlepsich...." a co porovnani s dbx preampy v Lexicon Omega. Je mezi nima nakej zasadni rozdil? Dik.

Poshook

Příspěvek od Poshook »

ONYX Preampy by mali byt minimalne triedu vyssie. ja mam ONYX 400F a v porovnani s predoslymi na TC KOnnekt 24D je to jednoznacne trieda vyssie - lepsia dynamika, detail a subjektivne pevny kompaktnejsi zvuk

thovt

Příspěvek od thovt »

Poshook: a co Mackie driver? Bez problemu?

Poshook

Příspěvek od Poshook »

thovt píše:Poshook: a co Mackie driver? Bez problemu?
v porovnani s Konnekt 24D a v podstate so vsetkymi FW kartami, co som mal, je to nebe a dudy. 0% zataz na PC, vyborne latencie (64 samplov bez drop outs), źiadne problemy s odpajanim alebo prihlasovanim do systemu, proste senzacia. ASIO aj cele Firewire zabezpecuje Mackie cez firmu ECHO audio a zda sa, ze tito hosi tomu fakt rozumeju. pre mna najlepsia kupa tohto roka, to nehovorim o excelentnej kvalite preampov a prevodnikov a samozrejme 100% odruseni od bordelu v elektrike. vsetkym vrele doporucujem, zozeniete cez Huberta :wink:

pateson

Příspěvek od pateson »

když už tu Poshook zmiňuje skvělé ovladače, tak to vidím jako nejlepší variantu zvukovky s těmito parametry:
- firewire s nejnižší latencí
- zdroj součástí (kvůli notebooku)
- cena do 5000.- Kč!)

Nebo mi navrhnete lepší?
http://www.musiccenter.cz/Mackie-Onyx-S ... y/:3:11620
Ale jináč su Moravák

f.un

Příspěvek od f.un »

ja som si ju asi pred 1,5 rokom kupil (vtedy zlacnila o polovicu), ale na druhy den som ju vratil spat ..uz si pamatam len to,ze zvuk bol pocutelne horsi ako z Echo Audiofire 2, viac sumu,ale hlavne ked som oddelil vrchnu cast tak mi zostal len jeden stereo vystup,ktory isiel aj do sluchatok a potreboval som cue v abletone,takze to bolo nepouzitelne takto
macbook, maschine, logic 9, korg zero4, lpk25, yorkville ysm1

Odpovědět