Mackie Onyx Satellite
Mackie Onyx Satellite
Celkem me zaujalo tohle netradicni reseni. Jestli mate co k tomu rict, tak sem s tim. Predem diky!
No .. Idea to neni spatna .. je to vhodne pre niekoho , kto ma mael domace studio a popri tom sa mu stane ze potrebuje nahravat aj mimo tohto studia .. Vsetky kable ostanu zapojene .. to je prijemne .. Len trebars mne by to bolo na nic .. mimo studia nepotrebujem nic nahravat .. Teda aj by sa mi zislo nahravat mimo studio .. Ale to by som potreboval uplne iny setup .. Nahravanie dvoch vstupov je mi na nic ..
No, umím si představit, že to má někdo zapojený doma a když jede na koncert tak si sebou vezme jen ten malej "kousek" - jako audio výstup k laptopu nebo tak. Nicméně NEMÁ TO MIDI. A taky bych měl možná strach z životnosti toho "dock" konektoru. Mě to až tak úplně jako dobrej nápad nepřipadá.
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-
v porovnani s Konnekt 24D a v podstate so vsetkymi FW kartami, co som mal, je to nebe a dudy. 0% zataz na PC, vyborne latencie (64 samplov bez drop outs), źiadne problemy s odpajanim alebo prihlasovanim do systemu, proste senzacia. ASIO aj cele Firewire zabezpecuje Mackie cez firmu ECHO audio a zda sa, ze tito hosi tomu fakt rozumeju. pre mna najlepsia kupa tohto roka, to nehovorim o excelentnej kvalite preampov a prevodnikov a samozrejme 100% odruseni od bordelu v elektrike. vsetkym vrele doporucujem, zozeniete cez Hubertathovt píše:Poshook: a co Mackie driver? Bez problemu?
když už tu Poshook zmiňuje skvělé ovladače, tak to vidím jako nejlepší variantu zvukovky s těmito parametry:
- firewire s nejnižší latencí
- zdroj součástí (kvůli notebooku)
- cena do 5000.- Kč!)
Nebo mi navrhnete lepší?
http://www.musiccenter.cz/Mackie-Onyx-S ... y/:3:11620
- firewire s nejnižší latencí
- zdroj součástí (kvůli notebooku)
- cena do 5000.- Kč!)
Nebo mi navrhnete lepší?
http://www.musiccenter.cz/Mackie-Onyx-S ... y/:3:11620
Ale jináč su Moravák
ja som si ju asi pred 1,5 rokom kupil (vtedy zlacnila o polovicu), ale na druhy den som ju vratil spat ..uz si pamatam len to,ze zvuk bol pocutelne horsi ako z Echo Audiofire 2, viac sumu,ale hlavne ked som oddelil vrchnu cast tak mi zostal len jeden stereo vystup,ktory isiel aj do sluchatok a potreboval som cue v abletone,takze to bolo nepouzitelne takto
macbook, maschine, logic 9, korg zero4, lpk25, yorkville ysm1