jééé tak koukám tady budu jediný rebelovat sem softvérový pirát a nestydím se za to do toho měsíce určitě bude na světě nový způsob jak ty jejich "ochrany" obejít... je to jen plácnutí do vody...
ivo: office student ma uplne rovnake funkcie ako open office a ten je zadarmo. hovorim o office professional, co je jedina verzia, ktora nema prakticky funkcnu konkurenciu
kexik píše:ivo: office student ma uplne rovnake funkcie ako open office a ten je zadarmo. hovorim o office professional, co je jedina verzia, ktora nema prakticky funkcnu konkurenciu
U Office Professional je oproti Student z významnějších věcí navíc jen Access a to není věc pro každého. Word, Excel a Powerpoint jsou identické ve všech verzích a nedají se moc srovnávat po funčkní stránce s Open Office - ta není tak sofistikovaná v detailech, je to trochu chudší příbuzný ... měl jsem to a nechtěl bych to ...
ivo: tak postuduj lepsie tie ficury
lebo minimalne excel nie je identicky ani nahodou (chyba podpora skriptov a hlavne v tom nefunguju basicove moduly)
plus samozrejme chyba outlook (nenahraditelne ak slapes firmu na exchange) a mam pocit ze aj vo worde toho chyba hodne (hromadna posta, editacia makier? atd)
fantozzi píše:dokud staly pindousy jako jeden plat, nemel jsem duvod je mit legalne. ted je legalni mam, protoze cena klesla na rozumnou uroven.
office stale jeden plat stoji
rozhodně ne. Office 2007 pro studenty a domácnosti - 1344,-. Potřebuje člověk doma databázový nástroje, nebo nutně nejnovější verze? Nevím, mě stačí word a excel.
mimochodem - je to licence pro nekomerční použití na 3 počítače, takže za 1500 máš legální office třeba ve studiu, na notebooku a jeste treba pro přítelkyni
neviem ake jablka a ake hrusky ja ako pletiem. nik nespecifikoval o com presne sa bavime. ja hovorim ze relevantna verzia windows stoji stale nejakych 14 tacov bez dane, alebo kolko... ja na svoju odbornu pracu doma, potrebujem aby mi v exceli bezal isis for excel a ten na student verzii nebezi. slus...