Microsoft vypne nelegalní Visty, casem asi i XP

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
fantozzi

Příspěvek od fantozzi »

dokud staly pindousy jako jeden plat, nemel jsem duvod je mit legalne. ted je legalni mam, protoze cena klesla na rozumnou uroven.

dano

Příspěvek od dano »

tiez si myslim, ze je daleko vyhodnejsie mat legal windows... minimalne pre daleko vacsiu bezpecnost...

kexik

Příspěvek od kexik »

fantozzi píše:dokud staly pindousy jako jeden plat, nemel jsem duvod je mit legalne. ted je legalni mam, protoze cena klesla na rozumnou uroven.
office stale jeden plat stoji

toxin

Příspěvek od toxin »

jééé tak koukám tady budu jediný rebelovat sem softvérový pirát a nestydím se za to :) do toho měsíce určitě bude na světě nový způsob jak ty jejich "ochrany" obejít... je to jen plácnutí do vody...

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

kexik píše:
fantozzi píše:dokud staly pindousy jako jeden plat, nemel jsem duvod je mit legalne. ted je legalni mam, protoze cena klesla na rozumnou uroven.
Myslíš denní plat ? :wink: Office 2007 Student (= Word, Excel, PowerPoint, One Note) = 1600 Kč ....

kexik

Příspěvek od kexik »

ivo: office student ma uplne rovnake funkcie ako open office a ten je zadarmo. hovorim o office professional, co je jedina verzia, ktora nema prakticky funkcnu konkurenciu

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

kexik píše:ivo: office student ma uplne rovnake funkcie ako open office a ten je zadarmo. hovorim o office professional, co je jedina verzia, ktora nema prakticky funkcnu konkurenciu
U Office Professional je oproti Student z významnějších věcí navíc jen Access a to není věc pro každého. Word, Excel a Powerpoint jsou identické ve všech verzích a nedají se moc srovnávat po funčkní stránce s Open Office - ta není tak sofistikovaná v detailech, je to trochu chudší příbuzný ... měl jsem to a nechtěl bych to ...

kexik

Příspěvek od kexik »

ivo: tak postuduj lepsie tie ficury ;)
lebo minimalne excel nie je identicky ani nahodou (chyba podpora skriptov a hlavne v tom nefunguju basicove moduly)
plus samozrejme chyba outlook (nenahraditelne ak slapes firmu na exchange) a mam pocit ze aj vo worde toho chyba hodne (hromadna posta, editacia makier? atd)

fantozzi

Příspěvek od fantozzi »

kexik píše:
rozhodně ne. Office 2007 pro studenty a domácnosti - 1344,-. Potřebuje člověk doma databázový nástroje, nebo nutně nejnovější verze? Nevím, mě stačí word a excel.

fantozzi

Příspěvek od fantozzi »

mimochodem - je to licence pro nekomerční použití na 3 počítače, takže za 1500 máš legální office třeba ve studiu, na notebooku a jeste treba pro přítelkyni

fantozzi

Příspěvek od fantozzi »

kexíku, pleteš jabka s hruškama. Pokud mám firmu, kde potřebuju Office v plné palbě, pak taky většinou mám na jeho zakoupení.

Když zůstaneme u hudby, stačí mi opravdu nemnoho peněz, abych si dopřál jak legální OS, tak kancelářské programy

kexik

Příspěvek od kexik »

neviem ake jablka a ake hrusky ja ako pletiem. nik nespecifikoval o com presne sa bavime. ja hovorim ze relevantna verzia windows stoji stale nejakych 14 tacov bez dane, alebo kolko... ja na svoju odbornu pracu doma, potrebujem aby mi v exceli bezal isis for excel a ten na student verzii nebezi. slus...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

kexik : zrejme si myslel office .. nie windows ..

fantozzi

Příspěvek od fantozzi »

Tak jestli to potřebuješ k práci, můžeš si pořídit upgrade excelu, nebo samotnej excel za 6500...

kexik

Příspěvek od kexik »

Pytkin: jasne...
fantozzi: pokial ja viem, student verziu nejde upgradovat

Odpovědět