Microsoft vypne nelegalní Visty, casem asi i XP

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Pytkin píše: Ivo : ty nepouzivas office v studiu ? tam uz by si mal pouzivat iny verziu ako HOME & STUDENT ..
Office ve studiu nepoužívám (nenapadá mě na co by mi byla). Mám ji jen na svém soukromém notebooku ...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

ivo : ja zase nechapem , naco by mi bol office na domace pouzitie ..

dano

Příspěvek od dano »

takze nie je to hoax. dnes to bolo v spravach, zacnu buduci tyzden. zatial Visty

Shodan

Příspěvek od Shodan »

Aha, takže když to odvysílaj v TV, tak už to není HOAX, ale slovo boží. :twisted:
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

Poshook

Příspěvek od Poshook »

dano píše:takze nie je to hoax. dnes to bolo v spravach, zacnu buduci tyzden. zatial Visty
to ze povypinaju Visty vidim skor ako krok spravnym smerom. keby boli naozaj seriozni, vsetkym uzivatelom Vista by sa verejne ospravedlnili a ponukli nejaku financnu satisfakciu ako bolestne

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Dano : ked to bolo v spravach , tak je to jasny hoax .. oni si to precitali na internete ..

nunu

Příspěvek od nunu »

Poshook píše:
dano píše:takze nie je to hoax. dnes to bolo v spravach, zacnu buduci tyzden. zatial Visty
to ze povypinaju Visty vidim skor ako krok spravnym smerom. keby boli naozaj seriozni, vsetkym uzivatelom Vista by sa verejne ospravedlnili a ponukli nejaku financnu satisfakciu ako bolestne
To nevim teda fakt proc, mne vyhovujou maximalne, k XP bych se nevratil ani kdyby mi za to platili. i kdyz, kdyby platili dobre -)))

dano

Příspěvek od dano »

Shodan píše:Aha, takže když to odvysílaj v TV, tak už to není HOAX, ale slovo boží. :twisted:
Pytkin píše:Dano : ked to bolo v spravach , tak je to jasny hoax .. oni si to precitali na internete ..
ale vyjadrovali sa k tomu ludia od Windowsov... to som uz bral ako skutocnost tym padom... ale je to mozne ze si robia prdel...

Shodan: ak je nieco (cokolvek) v spravach, tak nemam dovod tomu neverit kym sa to nahodou nevyvrati... zatial som neprepadol roznym konspiracnym teoriam... ale netvrdim ze niekto nemoze ficat napriklad na tom, ze za vsetkym su Zidia, Bush a Microsoft...

Callas

Příspěvek od Callas »

Jak už tady někteří zmiňovali, tenhle tah Microsoftu se opět setká s podobnou odezvou jako všechny ostatní.
Ten kdo má motivaci na nelegálních verzích zůstat, tak na nich zůstane, protože objeít to pujde o tom snad žádný racionálně uvažující člověk nepochybuje. Půjde jen o to mít určitou dovednost, která do ted spočívala v odmítnutí aktualizace s rozpoznávacím softwarem a u Vist to třeba bude něco krapet složitějšíáho.

Podle mě je velmi málo pravděpodobné, že by si lidé najednou řekli: ok, microsofte, ted jsi nás dostal, tohle je konečná, jdem si pro originál.

Snaha obcházet placení bude vždy zhruba stejná, stejně jako síly "hodných programátorů" dělat ochranné programy a "zlých hackerů" je prolamovat.

Shodan

Příspěvek od Shodan »

dano: Ano, je to tak. Jsi ze všech nejmoudřejší.
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

dano

Příspěvek od dano »

no tak to si nemyslim. po tejto tvojej reakcii este mam co dohanat. ale diky. snazim sa.

nunu

Příspěvek od nunu »

Tak microsoft se asi posral, protoze on mi ty svoje widle nechce vypnout vubec. Jsou pololegalni, cili neaktivovane, cista instalace, SP1, vsechno slape, oproti ale 64 bitovym je to opticky pomalejsi, to se da jeste prezit, ale co mne dost depta je fakt, ze se mi vypinaji asi pet minut. Dam je normalne vypnout a muzu jit uvarit kafe. 64-ky vypinaji okamzite, jeste v nich nic poradneho neni ani antivir, je to cista instalace.

Nejake napady ?

nunu

Příspěvek od nunu »

Tak jsem si poradil sam, dam to sem, nekomu to treba nekdy pomuze ze si vzpomene. Rikal jsem si ze HW to nebude, kdyz chodi v poradku, tipoval jsem to na satelitni kartu, mylil jsem se. Tak jsem nahlednul do configu po spusteni a ejhle, mam v pc strcenou audigy jelikoz na lynxu nemam midi, pouzivam ji jen jako midi prevodnik, nema ani drivery. No a widle si zjistily ze tam mam audigy a nainstalovaly sy samy driver pro midi a stahly nejake dva hotfixy pro tu kartu. Takze po odskrtnuti creative humusu po spusteni se pocitac vypina IHNED... Jsem stestim bez sebe ze si stahuje co se mu zlibi a cpe mi to do meho PC, ale co nabrecim, ze jo -))) Uz se tesim na dalsi dokonalejsi widle bez kterych nebudu moct existovat a uz ted trpim neodolatelnou touhou si je koupit -))))

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Tak myslí to úplně vážně. Ted mi právě psal tchán z Košic jestli nemám "CD aktiv.windows" :wink: Na notebooku má TBB XP ... Deaktivované ... Tak jsem mu napsal že jediné řešení je XP Home OEM za rozumný bakšiš ...

nunu

Příspěvek od nunu »

Ty jsi teda kamarad -))) Asi uhel pohledu, ale pokud je rozumne zelezo, k XP bych teda nebral.

Odpovědět