Office ve studiu nepoužívám (nenapadá mě na co by mi byla). Mám ji jen na svém soukromém notebooku ...Pytkin píše: Ivo : ty nepouzivas office v studiu ? tam uz by si mal pouzivat iny verziu ako HOME & STUDENT ..
Microsoft vypne nelegalní Visty, casem asi i XP
To nevim teda fakt proc, mne vyhovujou maximalne, k XP bych se nevratil ani kdyby mi za to platili. i kdyz, kdyby platili dobre -)))Poshook píše:to ze povypinaju Visty vidim skor ako krok spravnym smerom. keby boli naozaj seriozni, vsetkym uzivatelom Vista by sa verejne ospravedlnili a ponukli nejaku financnu satisfakciu ako bolestnedano píše:takze nie je to hoax. dnes to bolo v spravach, zacnu buduci tyzden. zatial Visty
Shodan píše:Aha, takže když to odvysílaj v TV, tak už to není HOAX, ale slovo boží.
ale vyjadrovali sa k tomu ludia od Windowsov... to som uz bral ako skutocnost tym padom... ale je to mozne ze si robia prdel...Pytkin píše:Dano : ked to bolo v spravach , tak je to jasny hoax .. oni si to precitali na internete ..
Shodan: ak je nieco (cokolvek) v spravach, tak nemam dovod tomu neverit kym sa to nahodou nevyvrati... zatial som neprepadol roznym konspiracnym teoriam... ale netvrdim ze niekto nemoze ficat napriklad na tom, ze za vsetkym su Zidia, Bush a Microsoft...
Jak už tady někteří zmiňovali, tenhle tah Microsoftu se opět setká s podobnou odezvou jako všechny ostatní.
Ten kdo má motivaci na nelegálních verzích zůstat, tak na nich zůstane, protože objeít to pujde o tom snad žádný racionálně uvažující člověk nepochybuje. Půjde jen o to mít určitou dovednost, která do ted spočívala v odmítnutí aktualizace s rozpoznávacím softwarem a u Vist to třeba bude něco krapet složitějšíáho.
Podle mě je velmi málo pravděpodobné, že by si lidé najednou řekli: ok, microsofte, ted jsi nás dostal, tohle je konečná, jdem si pro originál.
Snaha obcházet placení bude vždy zhruba stejná, stejně jako síly "hodných programátorů" dělat ochranné programy a "zlých hackerů" je prolamovat.
Ten kdo má motivaci na nelegálních verzích zůstat, tak na nich zůstane, protože objeít to pujde o tom snad žádný racionálně uvažující člověk nepochybuje. Půjde jen o to mít určitou dovednost, která do ted spočívala v odmítnutí aktualizace s rozpoznávacím softwarem a u Vist to třeba bude něco krapet složitějšíáho.
Podle mě je velmi málo pravděpodobné, že by si lidé najednou řekli: ok, microsofte, ted jsi nás dostal, tohle je konečná, jdem si pro originál.
Snaha obcházet placení bude vždy zhruba stejná, stejně jako síly "hodných programátorů" dělat ochranné programy a "zlých hackerů" je prolamovat.
Tak microsoft se asi posral, protoze on mi ty svoje widle nechce vypnout vubec. Jsou pololegalni, cili neaktivovane, cista instalace, SP1, vsechno slape, oproti ale 64 bitovym je to opticky pomalejsi, to se da jeste prezit, ale co mne dost depta je fakt, ze se mi vypinaji asi pet minut. Dam je normalne vypnout a muzu jit uvarit kafe. 64-ky vypinaji okamzite, jeste v nich nic poradneho neni ani antivir, je to cista instalace.
Nejake napady ?
Nejake napady ?
Tak jsem si poradil sam, dam to sem, nekomu to treba nekdy pomuze ze si vzpomene. Rikal jsem si ze HW to nebude, kdyz chodi v poradku, tipoval jsem to na satelitni kartu, mylil jsem se. Tak jsem nahlednul do configu po spusteni a ejhle, mam v pc strcenou audigy jelikoz na lynxu nemam midi, pouzivam ji jen jako midi prevodnik, nema ani drivery. No a widle si zjistily ze tam mam audigy a nainstalovaly sy samy driver pro midi a stahly nejake dva hotfixy pro tu kartu. Takze po odskrtnuti creative humusu po spusteni se pocitac vypina IHNED... Jsem stestim bez sebe ze si stahuje co se mu zlibi a cpe mi to do meho PC, ale co nabrecim, ze jo -))) Uz se tesim na dalsi dokonalejsi widle bez kterych nebudu moct existovat a uz ted trpim neodolatelnou touhou si je koupit -))))