Microsoft vypne nelegalní Visty, casem asi i XP
Hmm, a ted tu o cervene karkulce, potom vycurat a spat -))))
To bych chtel videt ten ficak kdyby se tak stalo. SP1 jeste nebyl venku a byla zaplata na widle aby je neodstavil. Rad si pockam az se to stane. Jinak widle mam koupene a pouzivam stejne corp, protoze za
1. mi ti zmetci nedali k predinstalovanemu systemu zadne instalacni CD
2. toho svinstva co k nemu bylo zdarma pridano, za to bych kopal ne do hlavy, ale do kuli...Kompletnim reinstalem se to tam nacpe znova...
3. kdyz jsem si chtel koupit instalacni CD, doufal jsem ze ze nejaky mirny poplatek, kdyz mi rekli neco okolo 1800Kč, poslal jsem je slusne kazdy necht si domysli kam...
Nevidim jedinny duvod proc vypinat aktualizace...
To bych chtel videt ten ficak kdyby se tak stalo. SP1 jeste nebyl venku a byla zaplata na widle aby je neodstavil. Rad si pockam az se to stane. Jinak widle mam koupene a pouzivam stejne corp, protoze za
1. mi ti zmetci nedali k predinstalovanemu systemu zadne instalacni CD
2. toho svinstva co k nemu bylo zdarma pridano, za to bych kopal ne do hlavy, ale do kuli...Kompletnim reinstalem se to tam nacpe znova...
3. kdyz jsem si chtel koupit instalacni CD, doufal jsem ze ze nejaky mirny poplatek, kdyz mi rekli neco okolo 1800Kč, poslal jsem je slusne kazdy necht si domysli kam...
Nevidim jedinny duvod proc vypinat aktualizace...
-
Jerry Forester
To je strasna predstavaIvo píše:Já jsem taky v poklidu. Mám legální Visty i Office, takže na netu no problem. Sranda ale bude, až začnou nějakými systémovými omyly vypojovat i ty legální verze
Kdyz si uvedomim, ze mi tady strasi naka aktualizace, ktera ze zahadneho duvodu nejde nainstalovat, takze pokazde znova vyskakuje popup
To si piste ze to postihne legalni uzivatele, pouze ty. A pak lidi, co jim nekdo poskladal pocitac a svihnul tam cracknute visty. Nikoho jineho. Jinak k 64bitovym systemum, aplikaci pro ne jako safranu a spis problemy nez uzitek. Kdyz se kouknu ted do 64bit program files, tak tam mam akorat ovladace pro zvukarnu, NODa a soft na prevod postscriptu, jinak nic co bych vyuzival. Z tohoto duvodu - nemaji smysl. A navic mala legracka, neprjte si nikdo videt cisla z rightmarku pro lynx a 64bit widle. Jsou horsi nez integrovana zvukarna. Prisuzuju to ale spis win ze si nedokazou poradit korektne s RMA nez driverum ke karte. V nejblizsi dobe mne ceka reinstal a s 64bitovyma uz blbnout nebudu..
Jen tak z legrace jsem nainstaloval SP1 a dal overeni systemu, stahl se novy VGA, chvilku chroupal a co myslite, je cerna obrazovka ?? To by mi tak jeste schazelo -)))
Jen tak z legrace jsem nainstaloval SP1 a dal overeni systemu, stahl se novy VGA, chvilku chroupal a co myslite, je cerna obrazovka ?? To by mi tak jeste schazelo -)))