Microsoft vypne nelegalní Visty, casem asi i XP

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Ano, tak jsem raději ještě dnes rodičům do toho jejich počítače přikoupil i XP Home :)

fova

Příspěvek od fova »

Dat 1700Kc za OEM XP Home si dnes uz muze dovolit kazdy. Drive to bylo horsi.

dendy

Příspěvek od dendy »

no mam pocit ze ked ma niekto vypnute aktualizacie (ja osobne ked som este na nelagalnych woknach tak som ich mal vypnute VZDY) tak sa ho toto aj tak nedotkne ;-)

nunu

Příspěvek od nunu »

Hmm, a ted tu o cervene karkulce, potom vycurat a spat -))))

To bych chtel videt ten ficak kdyby se tak stalo. SP1 jeste nebyl venku a byla zaplata na widle aby je neodstavil. Rad si pockam az se to stane. Jinak widle mam koupene a pouzivam stejne corp, protoze za

1. mi ti zmetci nedali k predinstalovanemu systemu zadne instalacni CD

2. toho svinstva co k nemu bylo zdarma pridano, za to bych kopal ne do hlavy, ale do kuli...Kompletnim reinstalem se to tam nacpe znova...

3. kdyz jsem si chtel koupit instalacni CD, doufal jsem ze ze nejaky mirny poplatek, kdyz mi rekli neco okolo 1800Kč, poslal jsem je slusne kazdy necht si domysli kam...

Nevidim jedinny duvod proc vypinat aktualizace...

Jerry Forester

Příspěvek od Jerry Forester »

Že by to byla zlomyslnost to co mě jaksi hřeje na duši.Docela se za to stydím./mám XP legální a manželka taky,98 mám na počítači s účetnictvím,ale ten není připojený/

psk501

Příspěvek od psk501 »

Tak super, budu se muset vratit k vistam protoze ty legalni mam, akorat je nesnasim.

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Muzes si pozadat o downgrade na XP.
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

Poshook

Příspěvek od Poshook »

ja mam legalne WinXP 64bit aj Vista HE, ale pouzivam "free" XP 32bit.
k 64bit este neexistuju drivery na moju zvukaren ani Ableton Live 64bit a Vista stoji za k.....
celkom by ma zaujimalo, ci sa moze clovek domahat nejakej skody, ak si kupil OS, ktory objektivne nefunguje tak ako ma

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Já jsem taky v poklidu. Mám legální Visty i Office, takže na netu no problem. Sranda ale bude, až začnou nějakými systémovými omyly vypojovat i ty legální verze :)

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

dobre robia 8)

peteness

Příspěvek od peteness »

Ivo píše:Já jsem taky v poklidu. Mám legální Visty i Office, takže na netu no problem. Sranda ale bude, až začnou nějakými systémovými omyly vypojovat i ty legální verze :)
To je strasna predstava :)
Kdyz si uvedomim, ze mi tady strasi naka aktualizace, ktera ze zahadneho duvodu nejde nainstalovat, takze pokazde znova vyskakuje popup :shock:

Kimi
Moderátor

Příspěvek od Kimi »

Acid Punk píše:Muzes si pozadat o downgrade na XP.
...pokud mas business edici...

nunu

Příspěvek od nunu »

To si piste ze to postihne legalni uzivatele, pouze ty. A pak lidi, co jim nekdo poskladal pocitac a svihnul tam cracknute visty. Nikoho jineho. Jinak k 64bitovym systemum, aplikaci pro ne jako safranu a spis problemy nez uzitek. Kdyz se kouknu ted do 64bit program files, tak tam mam akorat ovladace pro zvukarnu, NODa a soft na prevod postscriptu, jinak nic co bych vyuzival. Z tohoto duvodu - nemaji smysl. A navic mala legracka, neprjte si nikdo videt cisla z rightmarku pro lynx a 64bit widle. Jsou horsi nez integrovana zvukarna. Prisuzuju to ale spis win ze si nedokazou poradit korektne s RMA nez driverum ke karte. V nejblizsi dobe mne ceka reinstal a s 64bitovyma uz blbnout nebudu..

Jen tak z legrace jsem nainstaloval SP1 a dal overeni systemu, stahl se novy VGA, chvilku chroupal a co myslite, je cerna obrazovka ?? To by mi tak jeste schazelo -)))

kexik

Příspěvek od kexik »

ak to naozaj spravia, tak to bude koniec valcovania trhu a ms to vie... je to dalsi hoax ktory ma vyhnat pouzivatelov ilegalu do kramu, nic ine... nie je to ostatne prvy krat
cierni uzivatelia ms produktov su ti, ktori potom za sluzobne peniaze ms kupuju do skol, uradov, firiem, a vsade...

Odpovědět