MOTU 828mk3
-
fly_illusion
-
fly_illusion
Re: OT
EXCOM píše:sakra to je skoda, lepsie by bolo keby slisel na NUnunu píše:Je uplne chluchy, slysi jenom na NA -)))))))))))))))))))))))))))))))))))
toto iste robia aj mnohe ine kvalitne zvukvarne, aj napriklad moj Onyx 400Fnunu píše:Daleko vic mne sraly u motu ty vybuchy pokud byly zapnute repro driv nez karta. Ve dve rano prima probuzeni vsech rodinnych prislusniku vcetne mojeho hlucheho psa. Je uplne chluchy, slysi jenom na NA -)))))))))))))))))))))))))))))))))))
v ulikrabiciach mutuje vystupy spinaci tranzistor, ktory skratuje vstup do vystupneho bufferu. samozrejme v rozpojenom stave kurvi signal: prve co som urobil, ze som vsetky vyhodil, takze moja ddx2496 teraz sice praska, ale hra neporovnatelne lepsie. s vybuchmi je to proste tak, relatko tam neda nikto a radsej nez tranzistor, nech to hadze ranyPoshook píše:toto iste robia aj mnohe ine kvalitne zvukvarne, aj napriklad moj Onyx 400Fnunu píše:Daleko vic mne sraly u motu ty vybuchy pokud byly zapnute repro driv nez karta. Ve dve rano prima probuzeni vsech rodinnych prislusniku vcetne mojeho hlucheho psa. Je uplne chluchy, slysi jenom na NA -)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Tak predvcerom dorazila UPS-kou,este som sa stihol iba pozriet,ci v krabici nie je tehla
Prve,co ma zarazilo,je neporiadne remeselne opracovanie kovovych casti,ako by to robili nejaky ucni.Na dvoch miestach im evidentne usiel pilnik pri zrazani hran.Dufam,ze to bude jedine sklamanie.
Aranžovanie, tvorba a nahrávanie hudby.