motu HD192 a midi

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Odpovědět
Uživatelský avatar
marian
Příspěvky: 240
Registrován: 22 čer 2008 12:29

motu HD192 a midi

Příspěvek od marian » 20 srp 2009 20:16

Vlastnim motu HD192 a potreboval by som pracovat s midi.
Hlavne synthogy ivory , atd.

Motu HD192 midi nema, a chcel by som sa spytat ako by sa to dalo vyriesit (nejaka zazracna krabicka?).

Mam pc.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21261
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: motu HD192 a midi

Příspěvek od Pytkin » 20 srp 2009 20:21

hocijaky USB midi interface .. su ich tony .. zamysli sa nad tym , kolko vstupov/vystupov potrebujes ..

Uživatelský avatar
marian
Příspěvky: 240
Registrován: 22 čer 2008 12:29

Re: motu HD192 a midi

Příspěvek od marian » 20 srp 2009 20:23

Pytkin píše:hocijaky USB midi interface .. su ich tony .. zamysli sa nad tym , kolko vstupov/vystupov potrebujes ..
da sa bavit aj o kvalite, resp. nekvalite usb interface ? ked ide vlastne len o digital

a ono to potom vie bez problemov spolupracovat so zvukovkou ?

Uživatelský avatar
marian
Příspěvky: 240
Registrován: 22 čer 2008 12:29

Re: motu HD192 a midi

Příspěvek od marian » 20 srp 2009 20:45

staci mi jeden vstup, bude v pohode toto ?
http://www.muziker.sk/Default.aspx?M-Au ... 5&action=s
mam Korg SP300

Uživatelský avatar
PiKey
Profesionál
Příspěvky: 686
Registrován: 17 led 2007 12:44

Re: motu HD192 a midi

Příspěvek od PiKey » 20 srp 2009 21:11

K Motu dalsie Motu http://studio.sk/index.php?area=produkty
Mal som ho tiez a pekne spolu ladia v racku :)
Hudobník a producent, majiteľ štúdia
http://www.fairytale.sk | http://www.peterkravec.com

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21261
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: motu HD192 a midi

Příspěvek od Pytkin » 20 srp 2009 22:33

marian : ano .. fungovat by mali vsetky ..

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 14:43

Re: motu HD192 a midi

Příspěvek od kexik » 21 srp 2009 08:43

marian: vsetky plastove 1x midi interfacy ktore predava thomann robia problemy, vyskusali sme ich snad vsetky, myslim ze je za tym elmag rusenie. kup si nieco kovove, trebars ten novy m-audio 2x2, je za padika a naozaj funguje. myslim ze to nebude ani tak typom ako skutocne tym tienenim.

Odpovědět