NAMM show 2011 TC Electronic versus UAD
NAMM show 2011 TC Electronic versus UAD
Tohle se píše na http://www.disk.cz/disk/views.csp?!AV,907
"Vzhledem ke končící platformě TC Electronic PowerCore, došlo k dohodě mezi TC Electronic a UAD. Registrovaní uživatelé PowerCore z celého světa, dostanou výhodný crossgrade na UAD-2. Všichni registrovaní uživatelé tak dostanou balík UAD plug-inů v hodnotě až $1.300 zdarma (podle zakoupené akcelerační karty je zvolen jiný balík plug-inů v jiné hodnotě), při zakoupení akcelerační karty UAD. Akce je časově omezená. Platí od 1.2.2011 do 30.6.2011. V tomto období je nutné zaregistrovat nový UAD balík. Akce platí pouze pro nové uživatele platformy UAD."
Vzhledem k tomu, že mám tc electronic powercore FireWire a k tomu řadu pluginů i přikoupených zvlášť jako např. VSS3 budu asi muset přemýšlet a najít vhodné řešení jakou kartu a pluginy od UAD koupit v rámci crossgrade.
Z tohoto důvodu prosím o Vaše názory na základě zkušeností a znalostí co by jste doporučili aby kvalita nové zvukové karty a pluginů od UAD byla lepší. Aby mělo smysl tento crossgrade dělat. Pro jistotu zde je odkaz na vybavení studia. http://www.zusmb.cz
Díky.
"Vzhledem ke končící platformě TC Electronic PowerCore, došlo k dohodě mezi TC Electronic a UAD. Registrovaní uživatelé PowerCore z celého světa, dostanou výhodný crossgrade na UAD-2. Všichni registrovaní uživatelé tak dostanou balík UAD plug-inů v hodnotě až $1.300 zdarma (podle zakoupené akcelerační karty je zvolen jiný balík plug-inů v jiné hodnotě), při zakoupení akcelerační karty UAD. Akce je časově omezená. Platí od 1.2.2011 do 30.6.2011. V tomto období je nutné zaregistrovat nový UAD balík. Akce platí pouze pro nové uživatele platformy UAD."
Vzhledem k tomu, že mám tc electronic powercore FireWire a k tomu řadu pluginů i přikoupených zvlášť jako např. VSS3 budu asi muset přemýšlet a najít vhodné řešení jakou kartu a pluginy od UAD koupit v rámci crossgrade.
Z tohoto důvodu prosím o Vaše názory na základě zkušeností a znalostí co by jste doporučili aby kvalita nové zvukové karty a pluginů od UAD byla lepší. Aby mělo smysl tento crossgrade dělat. Pro jistotu zde je odkaz na vybavení studia. http://www.zusmb.cz
Díky.
Yamaha 02R V2, R.M.E. Hammerfall DSP 9652, Adam S 2,5 - A, Universal Audio LA 610, Cubase 6, Wavelab 7, Auto Tune 5 VST, NI Komplete 7, Halion 3, Hypersonic 2, The Grand 3, EastWest Goliath, Powercore, TC Electronic, T-RackS 3 DeLuxe, UAD-2 Quad Flexi
Re: NAMM show 2011 TC Electronic versus UAD
S PowerCore se crossgradem nestane nic. Bude fungovat dál, dá se prodat atd. Vypadá to, že TC poskytlo UAD databázi ID čísle PowerColrů, takže jednou zcrossgradeovaný (to je slovo) PoCo už asi nepujde zcrossgradeovat podruhé.
No, to sem si myslel. Vcelku vstřícnej krok.Milan píše:S PowerCore se crossgradem nestane nic. Bude fungovat dál, dá se prodat atd. Vypadá to, že TC poskytlo UAD databázi ID čísle PowerColrů, takže jednou zcrossgradeovaný (to je slovo) PoCo už asi nepujde zcrossgradeovat podruhé.
Ani v tom nevidím moc vstřícnej krok ze strany TC - těm už to může být jedno. Spíše bych za tím hledala iniciativu Universal Audio, pro které to může být šance, jak zvýšit prodej karet a to, že k tomu přihodí pár pluginů, je nic nestojí. Ale a´t je to jak chce, výsledek je, že uživatelé PowerCora mají při vší smůle aspoň možnost získat něco navíc při koupi UAD, takže spokojenost je na všech stranách a tak to ma byt, tak je to spravne...:_)
- MonkeyFighter
proc je to tu zbytecne dvakrat? da se to sloucit do jednoho tematu?
./ostatni-hardware/konec-powercore-t14296.html
./ostatni-hardware/konec-powercore-t14296.html
To se omlouvám, ale zde jsem to dal hlavně proto, že to patří do tohoto fóra "PC a zvukové karty". A nešlo mi o to oznamovat to co zde už bylo psané, ale potřeboval jsem radu viz. na konci prvního příspěveku.
"Z tohoto důvodu prosím o Vaše názory na základě zkušeností a znalostí co by jste doporučili aby kvalita nové zvukové karty a pluginů od UAD byla lepší. Aby mělo smysl tento crossgrade dělat. Pro jistotu zde je odkaz na vybavení studia." http://www.zusmb.cz
Ale na podstatu tohoto dotazu zatím bohužel nikdo nereagoval .
"Z tohoto důvodu prosím o Vaše názory na základě zkušeností a znalostí co by jste doporučili aby kvalita nové zvukové karty a pluginů od UAD byla lepší. Aby mělo smysl tento crossgrade dělat. Pro jistotu zde je odkaz na vybavení studia." http://www.zusmb.cz
Ale na podstatu tohoto dotazu zatím bohužel nikdo nereagoval .
Yamaha 02R V2, R.M.E. Hammerfall DSP 9652, Adam S 2,5 - A, Universal Audio LA 610, Cubase 6, Wavelab 7, Auto Tune 5 VST, NI Komplete 7, Halion 3, Hypersonic 2, The Grand 3, EastWest Goliath, Powercore, TC Electronic, T-RackS 3 DeLuxe, UAD-2 Quad Flexi
Tak zatím to vypadá na UAD-2 Duo Flexi cena 25.990,- V tom jsou zahrnuté UA 1176SE Cpmressor/Limiter, Pultec EQP-1A Program Equalizer, RealVerb Pro Room Modeler, a CS-1 Channel Strip.
Obsahuje také $500 voucher pro nákup dalších plugin dle vlastního výběru.
Dynamické procesory jsou prý u UAD výborné a lepší než u TC electronic.
Mne pride smutne , ze na tych co maju aj UAD aj POCO nikto nemysli ..
-
- Profesionál
neboj, mysli...Pytkin píše:Mne pride smutne , ze na tych co maju aj UAD aj POCO nikto nemysli ..

srstka mysli viac na kachny 

Máš tam ještě LA-2A (ten je skvělej) a 1176LN, kromě Pultecu ostatní pluginy ani nevyužiješ, RealVerb není špatnej, ale i Classic na PoCo mi zní líp, 24/7 na PoCo je trochu jinej nez UAD 1176, ale určitě ne špatnej. Myslím že ten základ má PoCo rozhodně lepší než UAD, ale samozřejmě když pak pořídíš třeba Fairchild nebo Neve compy, tak tam v podstatě PoCo nemá adekvátní náhradu, ikdyž Tube-Tech CL1B nebo balík Sonnox... Případně bych volil nějakej bundle, ten kompresorovej by se ti uz nevyplatil, tak asi Neve MkI nebo MkII, případně SSL konzoli, ta se mi celkem líbila. Však dostaneš 14 dní demo, tak můžeš vyzkoušet.ttomasek píše:Tak zatím to vypadá na UAD-2 Duo Flexi cena 25.990,- V tom jsou zahrnuté UA 1176SE Cpmressor/Limiter, Pultec EQP-1A Program Equalizer, RealVerb Pro Room Modeler, a CS-1 Channel Strip.
Tak jsem koupil crossgrade z TC Powercore na UAD-2 Quad Flexi. Cena karty 40.000,-.
V rámci crossgradu jsem získal tyto pluginy:
1176LN Classic Limiting Amplifier Plug-In
1176SE Classic Limiting Amplifier Plug-In
Teletronix® LA-2A Classic Leveling Amplifier Plug-In
Teletronix® LA-3A Classic Audio Leveler Plug-In
Fairchild® 670 Compressor Plug-In
Precision Limiter Plug-In
Precision Multiband Plug-In
CS-1 Channel Strip Plug-In
Pultec® EQP-1A Plug-In
Pultec® Pro EQ Plug-In
Cambridge EQ Plug-In
Precision EQ Plug-In
DreamVerb Room Modeler Plug-In
RealVerb Pro Custom Room Modeler Plug-In
Navíc $500 UAD plug-in voucher. To mi přijde moc fajn.
Akce na crossgrade z TC Powercore na UAD platí do konce června 2011.
V rámci crossgradu jsem získal tyto pluginy:
1176LN Classic Limiting Amplifier Plug-In
1176SE Classic Limiting Amplifier Plug-In
Teletronix® LA-2A Classic Leveling Amplifier Plug-In
Teletronix® LA-3A Classic Audio Leveler Plug-In
Fairchild® 670 Compressor Plug-In
Precision Limiter Plug-In
Precision Multiband Plug-In
CS-1 Channel Strip Plug-In
Pultec® EQP-1A Plug-In
Pultec® Pro EQ Plug-In
Cambridge EQ Plug-In
Precision EQ Plug-In
DreamVerb Room Modeler Plug-In
RealVerb Pro Custom Room Modeler Plug-In
Navíc $500 UAD plug-in voucher. To mi přijde moc fajn.
Akce na crossgrade z TC Powercore na UAD platí do konce června 2011.
Jojo ten crossgrade je fajn.
Doufam, ze to pujde.. kdyz jsem pred casem prodal UAD1 a nechal si tam zrusit ucet a karta je u nich regla pod nekym jinym a ted chci koupit UAD2 a udelat novy ucet s novou kartou.
Doufam, ze to pujde.. kdyz jsem pred casem prodal UAD1 a nechal si tam zrusit ucet a karta je u nich regla pod nekym jinym a ted chci koupit UAD2 a udelat novy ucet s novou kartou.