PCkari maj jako symbol maximality Thinkpad a sam vidis, ze to je mimo misu.
Ivo vzdej to, zbytecne zatezujes svy nervy a nauc se svuj macbook mit rad.

To vskutku jeOxyygen píše:vykonnej, relativne tichej, dyzajnovej, s nativnim firewire, kvalitni display a vyloucit Macbook Pro? To si myslim ze je naprosto neresitelnej problem.
Já ho mám rád ... (po téhle zkušenosti ještě víc). A ty performance problémy souvisejí s dodatečně instalovaným bootcampem, jsem si skoro jistý. Tak to jdu ještě jednou přeinstalovat a počkám si na nové MBP. (doufám jen že je nenapadne nedat tam firewireOxyygen píše: PCkari maj jako symbol maximality Thinkpad a sam vidis, ze to je mimo misu.
Ivo vzdej to, zbytecne zatezujes svy nervy a nauc se svuj macbook mit rad.
tohle me zarazi u cloveka jako jsi ty. ver mi, vsechno vzduchem je zlo. ja si radsi trpim s kabelama, i kdyz mi taky obcas lezou na nervydendy píše:pytkin na buducnost sa zacnem tesit az bude technologia co bez problemov bude vediet tych 10 GB aj na vacsiu vzdialenosti tlacit vzduchomneznasam kable, kurv* uz sme v 21 storoci a furt clovek musi mat mrte kablov kade tade zmotanych, v tomto by sa mal vyvoj posunut a nie vymyslat len nove obmeny a varianty kablov ...
Je treba se spis zeptat jinde nez u lenova proc to dela tyhle psi kusy, verim ze lenovem to nebude.Ivo píše:Hmm, takže jsem zase vystřízlivěl za zdánlivě skvělé myšlenky ... Napadlo mě, když už to Lenovo tady mám, to přece jen vyzkoušet ve studiu s Weiss AF1 ... Včera večer a dnes jsem zkoušel ... výsledky nic moc ... po nějaké době nahrávání se občas FW odpojuje ... nastávají též "lost ASIO buffers" atd. Když připojím svůj MBP ve WIndows, jede to neomylně a bez problémů ...
Možná by se to s tím Lenovem dalo nějak tweakovat atd, ale nemám chuť ...
Napadla mě poslední varianta, koukal jsem že jsou k mání second hand MBP i7 2,66GHz 2011 za cca 20k ... Pořídit tento, mít ho na běžnou práci a zábavu a svůj starý MBP dedikovat Windows bootcamp jako mobile DAW workstation ...
A toto setkání s PC notebookem brát na dlouhou dobu jako poslední