Nero nebo Roxio Media Creator ?

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Odpovědět
Ivo
Moderátor

Nero nebo Roxio Media Creator ?

Příspěvek od Ivo »

Mám dobré vzpomínky na Roxio Toast z Maca (jednoduché, spolehlivé , přímočaré) - Nero je mi dost nesympatické. Používáte někdo Roxio Media creator pro vypalování ?

BS

Příspěvek od BS »

Na komplu v praci mam ROXIO Creator Plus,. Je to vcelku v pohode,.ale stejne tak mi pripadne v poho NERO, takze nevim. Jde ti o nejaky special funkce, nebo?

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

BS píše:Na komplu v praci mam ROXIO Creator Plus,. Je to vcelku v pohode,.ale stejne tak mi pripadne v poho NERO, takze nevim. Jde ti o nejaky special funkce, nebo?
Jde mi o to že Nero po vypálení CD (posledního, nebo prvního je-li jedno) nevysune automaticky mechaniku, udělá to až po pokynu "Done" nebo po vypnutí programu (nedá se to jinak nastavit). V té chvíli už to mám vytažené manuálně, případně tam už mám strčené jiné CD, které se tím vysune a musím zase běžet ho zasouvat, to mě hodně štve. Toast se choval normálně a po vypálení vysunul každé CD, i když bylo jen poslední nebo jen jedno

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Ivo : mam pocit ze sa to da nastavit .. ja som si teda zvykol stlacat OK a ono to vysunie .. ale niekde v nastaveniach to je .. alebo nie ?

Puk*

Příspěvek od Puk* »

Na PC pouzivam Burn4free , funguje presne jak pises: jednoduché, spolehlivé , přímočaré ... + zadarmo
MacBook Pro | Old MOTU 828 | Yamaha HS80M | RODE M3 | Kaoss Pad 3 | micro KORG | UC33 & BCR2000 | Max/MSP/Jitter | Arduino USB & BT

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Pytkin píše:Ivo : mam pocit ze sa to da nastavit .. ja som si teda zvykol stlacat OK a ono to vysunie .. ale niekde v nastaveniach to je .. alebo nie ?
Bohužel ne ...

rastika

Příspěvek od rastika »

Odpovědět