Noťásek s solidním procesorem.
Re: Noťásek s solidním procesorem.
to sa stava aj na pocitacoch na onboard zvukovach .. ziadna vynimocna vec ..
ja myslim ze pre msi notebooky su podobne veci symptomaticke. nikdy v zivote by som si nic od msi nekupil (po poslednej skusenosti z roku 2006 ani maticnu dosku nie)
zdielam tento nazor .. kedysi som kupoval len MSI .. tak 10 rokov dozadu ? od urcitej doby som presiel na ASUS a MSI uz vobec nekupujem .. mame tu par notebookov v praci MSI a su to totalne crepy ..
tak, nejaky 2001-2003 to boli dobre lacne bordy... dnes nie su ani lacne ani dobre. sprosty patkorunovy asrock robi menej starosti
Tak sem byl dneska vrátit notebook v Alze, borci mi řekli, že když jsem odinstaloval nějaké sračky co tam byly defaultně nainstalované, tak musím zaplatit 600 korun poplatek při vrácení.... Tak sem jim řekl o těch vadách a půl hodiny to tam zkoušeli, a že prej nic neslyší... No nakonec sme se domluvili, že jsem jim dal 300kč a vrátili mi prachy , protože by reklamace přes MSi mohla dopadnout tak, že je to výrobní vlastnost ntbuku a že je to v míře ... Každopádně sme se tam shodli na tom, že MSI nebrat, protože společně s HP jsou to nejvíc poruchové stroje a navíc že to servisujou poláci
Prohrabával jsem se teda jinýma notebookama a narazil sem na tuhle zajímavou nabídku
http://www.alza.cz/asus-k53e-sx498-d254170.htm
Je bez OS a bez dedikované grafárny což mi vyhovuje, další neduhy jsou chybějící USB3 a jenom 10/100 lanka ale tak v poměru k ceně to jsou pro mě zanedbatelné položky. Je to na cestě, tak čekám i7 quadro za tyhle prachy?? no sem fakt zvědav co na tom bude za háček

Prohrabával jsem se teda jinýma notebookama a narazil sem na tuhle zajímavou nabídku
http://www.alza.cz/asus-k53e-sx498-d254170.htm
Je bez OS a bez dedikované grafárny což mi vyhovuje, další neduhy jsou chybějící USB3 a jenom 10/100 lanka ale tak v poměru k ceně to jsou pro mě zanedbatelné položky. Je to na cestě, tak čekám i7 quadro za tyhle prachy?? no sem fakt zvědav co na tom bude za háček

no nevim proc ti vyhovuje onboard grafika, ale tvoje vec
jinak to vypada snad celkem ok, ale hlavne je to asus. myslim, ze to samo o sobe je krok dopredu 

TTT31 : bude to OK si myslim .. len to male rozlisenie na obrazovke .. to sa da ale riesit , ze si za 100 EUR kupis k tomu nejaky FULL HD monitor .. trebars nejprodavanejsi http://www.alza.cz/22-philips-227e3lphsu-d253683.htm
to je jednoduché, protože dedikováné zaprvé více topí a za druhé stojí peníze navíc.. já měl naposledy spuštěné něco co by využilo grafiku tak před dvěmi léty
Navíc jsem četl nějké testy o té 3000 integrované a maximálně překračuje moje nároky 

Tak ten ASUS je doma, šlape jak hodinky parádá. Rolišení mi nijak nebrání v práci, ale samozřejmě externí monitor určitě koupím protože na 15ti palcové ploše se moc dobře nemaká
.Výkon parádní, i software co k tomu asus posílá v pohodě, notebook v plném provozu se vším všudy za necelou hodinku tak to má být .. Saši taky super, klávesnice není otevřená, což mě sralo u bývalého acera, tichý je, nežhne moc... no spravil jsme si rozhodně po tom MSIčku chuť.
Samozřejmě všem díky za pomoc při výběru

Samozřejmě všem díky za pomoc při výběru

Ahoj,momentálně teď uvažuju o koupi notebooku,měli byste nějaké tipy?Cenouvý strop je max 15000kč.Líbil se mi ten notebook od Asusu co je tady probíraný,ale asi to byla jen nějaká akce a už není v nabídce.Uvítal bych intel i7,ale za tu cenu nevím..tak jsem uvažoval o i5,to by mělo být dostačující asi.Používal bych to pro nahrávání (max 16 stop) do DAW a hlavně na míchání.Hry ani něco podobného mě nezajímá,takže by stačila asi i integrovaná grafika.Tady mě zajímá,jestli ten výstup co tam je lze použít pro multiscreen režim(jestli se to tak jmenuje:) )? Díky
za tu cenu na i7 zapomen
to je jako chtit svickovou za cenu predniho

To mi tak nějak bylo jasné,při pohledu na ceny
jsem čekal nějaký zazračnou nabídku 

http://www.asus.cd/notebooky-2/asus-k73 ... zos-cerna/
nenapsals, co si vlastne predstavujes. ja osobne preferuju 17" nebo kdyz uz mensi uhlopricka, tak alespon rozliseni 1600x900 nebo vetsi.
nenapsals, co si vlastne predstavujes. ja osobne preferuju 17" nebo kdyz uz mensi uhlopricka, tak alespon rozliseni 1600x900 nebo vetsi.
No to je dost fajn!Uvidíme jestli to za 14 dní ještě bude,šel bych do toho,17" je fajn, spokojil bych se i klidne s 15,ale 17ka je plus