Noťásek s solidním procesorem.

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
delay

Re: Noťásek s solidním procesorem.

Příspěvek od delay »

Zkusil bych externi zvukovku nebo to vratil a radeji investoval do neceho solidnejsiho. Jinak to taky ctu celkem casto, ze NB takhle trpi...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

to sa stava aj na pocitacoch na onboard zvukovach .. ziadna vynimocna vec ..

kexik

Příspěvek od kexik »

ja myslim ze pre msi notebooky su podobne veci symptomaticke. nikdy v zivote by som si nic od msi nekupil (po poslednej skusenosti z roku 2006 ani maticnu dosku nie)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

zdielam tento nazor .. kedysi som kupoval len MSI .. tak 10 rokov dozadu ? od urcitej doby som presiel na ASUS a MSI uz vobec nekupujem .. mame tu par notebookov v praci MSI a su to totalne crepy ..

kexik

Příspěvek od kexik »

tak, nejaky 2001-2003 to boli dobre lacne bordy... dnes nie su ani lacne ani dobre. sprosty patkorunovy asrock robi menej starosti

TTT31

Příspěvek od TTT31 »

Tak sem byl dneska vrátit notebook v Alze, borci mi řekli, že když jsem odinstaloval nějaké sračky co tam byly defaultně nainstalované, tak musím zaplatit 600 korun poplatek při vrácení.... Tak sem jim řekl o těch vadách a půl hodiny to tam zkoušeli, a že prej nic neslyší... No nakonec sme se domluvili, že jsem jim dal 300kč a vrátili mi prachy , protože by reklamace přes MSi mohla dopadnout tak, že je to výrobní vlastnost ntbuku a že je to v míře ... Každopádně sme se tam shodli na tom, že MSI nebrat, protože společně s HP jsou to nejvíc poruchové stroje a navíc že to servisujou poláci :-D

Prohrabával jsem se teda jinýma notebookama a narazil sem na tuhle zajímavou nabídku
http://www.alza.cz/asus-k53e-sx498-d254170.htm

Je bez OS a bez dedikované grafárny což mi vyhovuje, další neduhy jsou chybějící USB3 a jenom 10/100 lanka ale tak v poměru k ceně to jsou pro mě zanedbatelné položky. Je to na cestě, tak čekám i7 quadro za tyhle prachy?? no sem fakt zvědav co na tom bude za háček :-D

biscuit

Příspěvek od biscuit »

no nevim proc ti vyhovuje onboard grafika, ale tvoje vec :-( jinak to vypada snad celkem ok, ale hlavne je to asus. myslim, ze to samo o sobe je krok dopredu ;)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

TTT31 : bude to OK si myslim .. len to male rozlisenie na obrazovke .. to sa da ale riesit , ze si za 100 EUR kupis k tomu nejaky FULL HD monitor .. trebars nejprodavanejsi http://www.alza.cz/22-philips-227e3lphsu-d253683.htm

TTT31

Příspěvek od TTT31 »

to je jednoduché, protože dedikováné zaprvé více topí a za druhé stojí peníze navíc.. já měl naposledy spuštěné něco co by využilo grafiku tak před dvěmi léty :) Navíc jsem četl nějké testy o té 3000 integrované a maximálně překračuje moje nároky :)

TTT31

Příspěvek od TTT31 »

Tak ten ASUS je doma, šlape jak hodinky parádá. Rolišení mi nijak nebrání v práci, ale samozřejmě externí monitor určitě koupím protože na 15ti palcové ploše se moc dobře nemaká :) .Výkon parádní, i software co k tomu asus posílá v pohodě, notebook v plném provozu se vším všudy za necelou hodinku tak to má být .. Saši taky super, klávesnice není otevřená, což mě sralo u bývalého acera, tichý je, nežhne moc... no spravil jsme si rozhodně po tom MSIčku chuť.

Samozřejmě všem díky za pomoc při výběru :wink:

Drumer

Příspěvek od Drumer »

Ahoj,momentálně teď uvažuju o koupi notebooku,měli byste nějaké tipy?Cenouvý strop je max 15000kč.Líbil se mi ten notebook od Asusu co je tady probíraný,ale asi to byla jen nějaká akce a už není v nabídce.Uvítal bych intel i7,ale za tu cenu nevím..tak jsem uvažoval o i5,to by mělo být dostačující asi.Používal bych to pro nahrávání (max 16 stop) do DAW a hlavně na míchání.Hry ani něco podobného mě nezajímá,takže by stačila asi i integrovaná grafika.Tady mě zajímá,jestli ten výstup co tam je lze použít pro multiscreen režim(jestli se to tak jmenuje:) )? Díky

biscuit

Příspěvek od biscuit »

za tu cenu na i7 zapomen ;) to je jako chtit svickovou za cenu predniho

Drumer

Příspěvek od Drumer »

To mi tak nějak bylo jasné,při pohledu na ceny :) jsem čekal nějaký zazračnou nabídku :)

biscuit

Příspěvek od biscuit »

http://www.asus.cd/notebooky-2/asus-k73 ... zos-cerna/

nenapsals, co si vlastne predstavujes. ja osobne preferuju 17" nebo kdyz uz mensi uhlopricka, tak alespon rozliseni 1600x900 nebo vetsi.

Drumer

Příspěvek od Drumer »

No to je dost fajn!Uvidíme jestli to za 14 dní ještě bude,šel bych do toho,17" je fajn, spokojil bych se i klidne s 15,ale 17ka je plus

Odpovědět