Notebook hodím z okna
Notebook hodím z okna
Mám notebook MSI z něj mám 3x USB
1) do zvukovky
2) do zpěvového efektu
3) do kytarového efektu - končí midi konektory a není žádný problém
Ovládáno a pouštěno vše přes Cubase
a) Když vypojim USB ze zpěvového efektu tak ve zpěvu úplně zmizí šum a vrnění a zvuk je čistej akorát že nemohu ovládat přepínání efektů. Nechápu, že ten šum tam je, když to USB používám jen jako Midi řízení
b) Když dám ze zvukovky do mixu sample a volume tak to šumí a přenáší se zase vrnění disků, procesoru atd. a je to docela citelné
Dá se nějak ten notebook odstínit nebo vyrušit, aby po USB kabelech se nepřenášeli všechny ty vrnění apod. V pátek mám koncert a nevím co mám dělat. Prosím poraďte.
Zvukovka SB Audigy external na usb
Zpěvový efekt RPx400 od Digitech
Notebook MSI serie entertainment X600 nebo tak něco s numerickou klávesnicí
Díky za rady
Pavel
1) do zvukovky
2) do zpěvového efektu
3) do kytarového efektu - končí midi konektory a není žádný problém
Ovládáno a pouštěno vše přes Cubase
a) Když vypojim USB ze zpěvového efektu tak ve zpěvu úplně zmizí šum a vrnění a zvuk je čistej akorát že nemohu ovládat přepínání efektů. Nechápu, že ten šum tam je, když to USB používám jen jako Midi řízení
b) Když dám ze zvukovky do mixu sample a volume tak to šumí a přenáší se zase vrnění disků, procesoru atd. a je to docela citelné
Dá se nějak ten notebook odstínit nebo vyrušit, aby po USB kabelech se nepřenášeli všechny ty vrnění apod. V pátek mám koncert a nevím co mám dělat. Prosím poraďte.
Zvukovka SB Audigy external na usb
Zpěvový efekt RPx400 od Digitech
Notebook MSI serie entertainment X600 nebo tak něco s numerickou klávesnicí
Díky za rady
Pavel
Vrsak ne prodluzovak ! TO NEROB !! .. Radsej zober ten kabel od NTB .. bud je klasicky , ako je do PC .. alebo ma na druhej strane taku tri valceky vedla seba .. to sa da tiez v pohode kupit .. proste zober druhy kabel .. odstrihni vidlicu a na nu namontuj novu .. kde uz nedas zem .. a dako to oznac , ze je bez zeme .. predlzovacku lahko spleties .. aby to niekoho nezabilo ..
Zatím jedu na baterku, takže zem jsem ještě neodpojil.
Než to udělám chtěl jsem se zeptat na toto - notebook je propojený 2 usb kabely s efekty, který mají plechovou krabici a jedním usb kabelem s plastovou zvukovkou, která jde do plechovýcho mixu. Může tam být nějaký problém s uzemněním plechových krabic takto napojených na nootebook, když odpojím tu zem????
Díky za info.
Než to udělám chtěl jsem se zeptat na toto - notebook je propojený 2 usb kabely s efekty, který mají plechovou krabici a jedním usb kabelem s plastovou zvukovkou, která jde do plechovýcho mixu. Může tam být nějaký problém s uzemněním plechových krabic takto napojených na nootebook, když odpojím tu zem????
Díky za info.