Optimální Studio Power Computer upgrade - Spring 2008

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Ještě praktická otázečka - je při výměně motherboardu, CPU a grafiky nutné přeinstalovat i systém anebo vše v pohodě zůstává a stačí jen nahrát nové ovladače (a smazat staré) ?

Martin

Příspěvek od Martin »

Pytkin píše:martin : urcite A alebo B . do C by som nesiel ..
A proč ne C ?
Když Win 32bit umí využít ani ne 3GB RAM?

Doporučuješ tedy B ?
Naposledy upravil(a) Martin dne 13 bře 2008 18:00, celkem upraveno 1 x.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Je tedy 4 GB RAM zbytečných a 2GB naprosto stačí ?

kexik

Příspěvek od kexik »

Ivo píše:Ještě praktická otázečka - je při výměně motherboardu, CPU a grafiky nutné přeinstalovat i systém anebo vše v pohodě zůstává a stačí jen nahrát nové ovladače (a smazat staré) ?
nutne to nie je ale rozhodne to radsej urob

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Ivo píše:Ještě praktická otázečka - je při výměně motherboardu, CPU a grafiky nutné přeinstalovat i systém anebo vše v pohodě zůstává a stačí jen nahrát nové ovladače (a smazat staré) ?
Ono tim reinstalem se zbavis rady drobnych problemu ktere mohly byt v OS a ted by jejich procento pri upgrade jeste mohlo narust.
Naposledy upravil(a) Acid Punk dne 13 bře 2008 17:58, celkem upraveno 1 x.
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

kexik píše:
Uff uff, úplně všechno instalovat znovu ? :( :( :( a já mám krásně udělané image disku abych to už nikdy dělat nemusel ....

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Ivo píše:
kexik píše:
Uff uff, úplně všechno instalovat znovu ? :( :( :( a já mám krásně udělané image disku abych to už nikdy dělat nemusel ....
Pak muzes risknout variantu 1. z image a pokud nepojede tak variantu 2. KOMPLETNI reinstal
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

kexik

Příspěvek od kexik »

ak tam nemas sracky, tak urob soft reinstal, tym sa vyhnes instalacii vsetkeho sw a nastavovaniu profilu... ono system ti zvacsa nerozozna spravne vsetok hw... len na zakladnej doske je niekolko desiatok hw zariadeni. so soft reinstalom prebehne kompletne rozoznavanie hw. ale opakujem, tutovka je cista instalacia, osobne by som si dal tu pracu

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

kexik píše:ak tam nemas sracky, tak urob soft reinstal, tym sa vyhnes instalacii vsetkeho sw a nastavovaniu profilu... ono system ti zvacsa nerozozna spravne vsetok hw... len na zakladnej doske je niekolko desiatok hw zariadeni. so soft reinstalom prebehne kompletne rozoznavanie hw. ale opakujem, tutovka je cista instalacia, osobne by som si dal tu pracu
Asi jo ... na nový rok jsem to dělal 5x , tak v tom nějakou praxi už mám :-)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Martin píše:
Pytkin píše:martin : urcite A alebo B . do C by som nesiel ..
A proč ne C ?
Když Win 32bit umí využít ani ne 3GB RAM?

Doporučuješ tedy B ?
NO som priatelom rovnakych pamati .. cize ako chces .. ci 4x1 alebo 2x2 .. to je na tebe ..

Vlad

Příspěvek od Vlad »

ahoj Ivo, tak jak dopadl upgrade pocitace? Take se k tomu chystam a jen cekam na zlevneni procesoru Intel po 20. dubnu (nebo tak nejak).
Tak jestli ti tam uz tika Q6600, dej vedet jak jsi spokojen s narustem vykonu.

Odpovědět