PC píská neskutečně!
Nevim, jak ta tvoje řada ASUS MB, ale já mám P5B Deluxe a bráchoj sem teď dělal sestavu na P5N D a obě desky maj AI Nap Suite, což je konzolka, která ti dokáže řídit spotřebu nebo primitivně nataktovat. Důležitý je, že můžeš snižovat otáčky všech ventilátorů a porovnávat s teplotou ve skříni. Dosáhneš tak relativní tichosti na optimální výkon PC + si můžeš uložit presety... Pro mě to je nezbytná věc, hlavně pro klidnou práci, kdy slyším jen cirkulovat vzduch a občas seek HDD... Přesto jsem si teď koupil neslyšný Noctua ventilátory a velkej pasiv na CPU...
Kdyz ne pc co treba mpc?c9000 píše:to bude zas očistec, ne fakt mě to už vytáčí, člověk chce dělat muziku a místo toho se furt hrabe v kompu, do budoucna si pořídím něco maximálně stabilního a jednoduchýho, tyhle pcčká mě naprosto zničej

Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."

edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."

Já bych to typoval jak psal kexík na ty nezalité cívečky.Dneska je fakt dobrý kvůli životnosti desky sáhnout po lepší součástkové základně hlavně ty kondíky s pevným dielektrikem nejsou od věci a právě ty nezalité bývají často zdrojem pískotu...Jak to ale identifikovat to nevím nepomohlo by třeba podtaktování ?
Hmm zabalit skrin do molitanu a dat to jeste do zvlast utlumeneho kusu nabytku...
Matne si vzpominam nebyl to brooklyn ktery mel zvlastni "nabytkovy box" na pc ktery proste zavrel kdyz chtel nahravat ?
Matne si vzpominam nebyl to brooklyn ktery mel zvlastni "nabytkovy box" na pc ktery proste zavrel kdyz chtel nahravat ?

Peace

taly si asi udělám sarkofág
provedl jsem podronmý ccca hodinový test hledání udroje zvuku,
skusil jsem vypnout na chvíli větrák cpu,- dělá neskutečně moc hluku,
a divil jsem se co všechno v pc vydává zvuk, třeba cpu, si pěkně chroustá a chvílema vrní,
jinak prvním adeptem co píská je Juli@ ,což je hned po desce to nejhorší co jsem očekával, mám jí rád
a pozor druhý adept ,a za ten se musím stydět že mě to nenapadlo hned je MONITOR! bohužel ale pískání nešlo přesně určit, doufám že to najdu.

provedl jsem podronmý ccca hodinový test hledání udroje zvuku,
skusil jsem vypnout na chvíli větrák cpu,- dělá neskutečně moc hluku,
a divil jsem se co všechno v pc vydává zvuk, třeba cpu, si pěkně chroustá a chvílema vrní,
jinak prvním adeptem co píská je Juli@ ,což je hned po desce to nejhorší co jsem očekával, mám jí rád

a pozor druhý adept ,a za ten se musím stydět že mě to nenapadlo hned je MONITOR! bohužel ale pískání nešlo přesně určit, doufám že to najdu.
jo tinnitus, protože jak jsem si včera lehl do postele tak mi v uších pískalo, začínám mít z toho paranoiu.
ráno jsem s čistou hlavou testoval, zvukovku jsem dal do jiného pci portu a nějak to zmizelo,
po detailním poslechu, přez microfon, dík za tip
je centrem pískání DISK, takže se zdá že problém vyřešen
jenže je to disk se systémem
pokud někdo víte o nějaké možnosti přenesení systémového disku na jiný (možná tu píšu nemožnou prosbu) bez ztráty dat,progrmů atd. napište, budu rád.
ráno jsem s čistou hlavou testoval, zvukovku jsem dal do jiného pci portu a nějak to zmizelo,
po detailním poslechu, přez microfon, dík za tip
je centrem pískání DISK, takže se zdá že problém vyřešen
jenže je to disk se systémem

pokud někdo víte o nějaké možnosti přenesení systémového disku na jiný (možná tu píšu nemožnou prosbu) bez ztráty dat,progrmů atd. napište, budu rád.