Ahoj lidi, předem bych Vám všem chtěl poděkovat za Vaši snahu a ochotu mi pomoci. Tento portál mi byl doporučenej, že prej je dobrej...vlatně moc dobrej. Myslím že je to víc než pravda, protože na základě Vašich odpovědí to je víc než vidět. Jsou jasné a konstruktivní a hlavně
upřímné např:
Příspěvekod kexik » 24 zář 2009 11:13
........potom mozes zacat klast otazky, ktore budu davat aspon trocha zmysel. lebo zatial sa pytas ako male decko a nik sa nebude namahat ti vysvetlovat VSETKO.....
a přesto jste tady takoví, kteří si s tím tu práci a úsilí dávají...Fakt díky.
Mezery a základy sice nemám ale rád si je doplním, jsou to pořád už jenom vědomosti na kterých se pracuje
pro
pavlii: Fórum tady ani jinde tě nic nenaučí, maximálně doplní informace a dá vodítko....
které jsem ale neměl, ted ho mám.
Sice je pravda, že bych byl na sebe pyšnej, kdybych si na vše přišel sám, ale je pravda že informace, fígle, znalosti sdělené od osoby zainteresované, která má základy v malíku, by mi pomohli urychlit vývoj a zkrátit tím dobu "učení základů a pod" bych klidně za nějakou tu kačku uvítal, akorát nikoho takovýho nemám

nemám prostě nikoho kdo by mi se vším do začátku pomohl. Samozřejmě pomoc uvítám
pro
delay:
add "jaký je rozdíl mezi 24bit a 42bit?"
Spíš 24 bit a 32 bit ne?
Díval jsem se na kartu od RME FireFace 400 - 648 kanálový mixer s interním rozlišením 42-bit...
Příspěvek od pharao » 25 zář 2009 10:20
mozna jo pytkine, tezko ale rict jak moc je cepik v zacatcich... taky dost zalezi jak moc je kamarad s pocitacem...
S počítačem jsme byli velcí kámoši, ale jak už to v životě bývá, oženil jsem se, čekáme za měsíc mimi, do posledních předchozích dní a pár let dozadu jsem si hrál s míchačkou na maltu a beton, skládal jsem cihličky na sebe a do toho jsem ještě musel stíhat chodit do práce (abych měl za co míchat ty betony

) takže muzika a vše ostatní šlo dočasně stranou. Ted už svoje zázemí máme a já si konečně můžu začít plnit své sny, ve kterých mám doma plnou podporu
pro
jackies: Před časem jsem párkrát seděl a pár věcí si zkoušel v REASONU a NUENDU. Byl jsem nadšenej, tahleta práce mě opravdu uchvátila a stejný dojem zůstává i po letech. Přesto že jsem muzikant s autorskou tvorbou chci domácí nahrávací studio. Téma hudby a akustiky mě prostě vždycky lákala a proto vím, že to prostě dělat budu. Sice zatím nemám dostatečný rozhled, ale mám snahu, která podle mě znamená víc než umět...snaha a touha prostě člověka sama o sobě někam posouvá.
Inklinuju k popu, poprocku, folku...prostě k písničkaření. Miluji cinkavé zvonivé zvuky, budu točit akustické nástroje ( kytara, housle, flétny...), zpěv. Taky časem zvládnout klavír. Mé přání být doprovázen symfonickým orchestrem se mi za pomocí techniky určitě podaří

Jsem ale člověk který jde napříč žánry, takže si chci vyzkoušet lecos.
Jen přemýšlím co si mám pořídit za DAW...alespon do začátku. Klidně nějakou starší verzi (cca 3-5 let) od někoho koupím