Zdravim.
Vie niekto poradit ako pripojit do WaveLabu externe hardwarove zariadenie do plug-inovej cesty. Nic take som tam nenasiel. Taky program by to predsa mal mat.(verzia 5) V Cubase sa to da, tam to mam vyskusane.
Dakujem za rady
Pripojenie hardwaroveho zariadenia ako plug-in do WaveLabu
Re: Pripojenie hardwaroveho zariadenia ako plug-in do WaveLabu
Upřímně řečeno mě napadá pouze možnost v Audio Montage. V Master Sekci to zřejmě nepůjde (ale střílím od boku, protože provozuju v4).
P.
EDIT: Chvíli jsem surfoval a po přečtení Full Feature List pro v5 to vypadá, že podporu externích HW efektů zařadili až do v6.....
P.
EDIT: Chvíli jsem surfoval a po přečtení Full Feature List pro v5 to vypadá, že podporu externích HW efektů zařadili až do v6.....
co urcite nejde, je prelozit hw efekt - sw plugin - hw efekt, jedine postupne a bez moznosti kontroly, ako to bude hrat ako celok
ked chces len hw, musis vstupny subor prehravat z ineho sw a do wavelabu len zachytavat vysledok
ked chces len hw, musis vstupny subor prehravat z ineho sw a do wavelabu len zachytavat vysledok
Diky, asi ostanem pri osvedcenom Cubase, tam som to skusal, a slape to...Len zas WaveLab je Wavelab som nan zvyknuty
2kexik: obávám se, že nemáš pravdu. Viz Feature List pro WaveLab 6.
P.
P.