Problem pri instalaci ABIT driveru

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Odpovědět
dano

Problem pri instalaci ABIT driveru

Příspěvek od dano »

Dnes som preinstaloval Windows. Vsetko prebehlo uplne v poriadku, no ked som do compu vlozil instalacne CD Abit, vznikol cudny problem, s ktorym som sa predtym este nestretol.

Najskor vsetko prebiehalo OK, teda vypisalo sa "detecting device, please wait" a malo sa zobrazit instalacne okno s hlavnym menu.

No zrazu sa namiesto toho zobrazilo varovanie v okne s nazvom "autorun", ktore znelo "failed to fix security". Jedina moznost bolo odklepnut OK. Zobrazilo sa to znovu a tak som stale klikal ze OK, a asi az po 10 odklepnutiach sa menu konecne zobrazilo.

Na skusku som instalacne CD Abit vsunul do bratovho PC a tam to menu vybehlo uplne v poriadku bez problemu. Ine instalacne CD, ktore sa spustaju autorunom sa mi spustaju hned a v poriadku.

Instalacia Abit driveru sa mi podarila bez problemov, no zaujima ma, co to vlastne bolo za blbost. A hlavne preco to jeden comp spusti bez problemov a druhy nie. Vdaka.

dano

Příspěvek od dano »

Zistil som, ze mam asi posahany ten instalacny disk ABIT, takze to nie je problem na riesenie. Ono sa to inak da vsetko z neho v pohode nainstalovat, len ten autorun ma nejaky problem.

Skor ma teraz zaujima jedna ina vec: Chcel som si pri tej preinstalaci nahodit aktualne drivere pre ABIT (v tom pripade by som to posahane CD nemusel vobec pouzivat) a tak som navstivil stranku NVIDIA pre chipset driver a AMD pre procesor driver. Vsetko bolo v pohode kym som to nenainstaloval (samotna instalacia OK) a nezistil, ze niektory driver mi nasral do My Documents nejaky brutalny subor cudneho nazvu (silene dlhy nazov so zatvorkami, pismenami a cislami). Tak som nahodil radsej starsie drivere z CD. Netusite co to je za haluzz? Sory za ten tupy slovnik, naozaj som len uzivatel co sa tyka PC.

kexik

Příspěvek od kexik »

ak si mam tipnut tak ten subor (subor, ci adresar, btw????) je len docasny a mozes ho zmazat. vsetky ovladace a veci s nimi suvisiace su v /windows/system32
apropos radsej by som isiel na web abitu a stiahol ovladace odtial. cedecko uz bude stare
nvidia instalator by mal byt ok, ale je mozne ze abit ma nejaku tweakovanu verziu ovladacov

Odpovědět