Dnes som preinstaloval Windows. Vsetko prebehlo uplne v poriadku, no ked som do compu vlozil instalacne CD Abit, vznikol cudny problem, s ktorym som sa predtym este nestretol.
Najskor vsetko prebiehalo OK, teda vypisalo sa "detecting device, please wait" a malo sa zobrazit instalacne okno s hlavnym menu.
No zrazu sa namiesto toho zobrazilo varovanie v okne s nazvom "autorun", ktore znelo "failed to fix security". Jedina moznost bolo odklepnut OK. Zobrazilo sa to znovu a tak som stale klikal ze OK, a asi az po 10 odklepnutiach sa menu konecne zobrazilo.
Na skusku som instalacne CD Abit vsunul do bratovho PC a tam to menu vybehlo uplne v poriadku bez problemu. Ine instalacne CD, ktore sa spustaju autorunom sa mi spustaju hned a v poriadku.
Instalacia Abit driveru sa mi podarila bez problemov, no zaujima ma, co to vlastne bolo za blbost. A hlavne preco to jeden comp spusti bez problemov a druhy nie. Vdaka.
Problem pri instalaci ABIT driveru
Zistil som, ze mam asi posahany ten instalacny disk ABIT, takze to nie je problem na riesenie. Ono sa to inak da vsetko z neho v pohode nainstalovat, len ten autorun ma nejaky problem.
Skor ma teraz zaujima jedna ina vec: Chcel som si pri tej preinstalaci nahodit aktualne drivere pre ABIT (v tom pripade by som to posahane CD nemusel vobec pouzivat) a tak som navstivil stranku NVIDIA pre chipset driver a AMD pre procesor driver. Vsetko bolo v pohode kym som to nenainstaloval (samotna instalacia OK) a nezistil, ze niektory driver mi nasral do My Documents nejaky brutalny subor cudneho nazvu (silene dlhy nazov so zatvorkami, pismenami a cislami). Tak som nahodil radsej starsie drivere z CD. Netusite co to je za haluzz? Sory za ten tupy slovnik, naozaj som len uzivatel co sa tyka PC.
Skor ma teraz zaujima jedna ina vec: Chcel som si pri tej preinstalaci nahodit aktualne drivere pre ABIT (v tom pripade by som to posahane CD nemusel vobec pouzivat) a tak som navstivil stranku NVIDIA pre chipset driver a AMD pre procesor driver. Vsetko bolo v pohode kym som to nenainstaloval (samotna instalacia OK) a nezistil, ze niektory driver mi nasral do My Documents nejaky brutalny subor cudneho nazvu (silene dlhy nazov so zatvorkami, pismenami a cislami). Tak som nahodil radsej starsie drivere z CD. Netusite co to je za haluzz? Sory za ten tupy slovnik, naozaj som len uzivatel co sa tyka PC.
ak si mam tipnut tak ten subor (subor, ci adresar, btw????) je len docasny a mozes ho zmazat. vsetky ovladace a veci s nimi suvisiace su v /windows/system32
apropos radsej by som isiel na web abitu a stiahol ovladace odtial. cedecko uz bude stare
nvidia instalator by mal byt ok, ale je mozne ze abit ma nejaku tweakovanu verziu ovladacov
apropos radsej by som isiel na web abitu a stiahol ovladace odtial. cedecko uz bude stare
nvidia instalator by mal byt ok, ale je mozne ze abit ma nejaku tweakovanu verziu ovladacov