podla toho cim chranene... best of peter gabriel a patton su tvrde oriesky
okrem power dvd som na ne v nicom nevyzrel... a v mojom linuxe ani nemam kniznicu ktora by vedela s ochranou vybabrat, takze neprehram ziadne komercne dvd
Ja jsem mluvil o css, nic jinyho neznam a afaik, pokud dvd pouziva jinou ochranu nez css, muze byt problem prehrat ho i na stolnim prehravaci.
Pytkin: nemas o te Georgove ochrane nejake blizsi info ?
Sorry za ot.
Kermitak : vsetky nove filmy na ktorych krachuju vsetky ripery to maju .. ochrana je jedinecna .. pre kazdy titul ina , stale sa vyvyja a zdokonaluje .. funguje na hrane dvd standardu a stava sa , ze aj dvd prehravace s nou maju problemy .. ale zase sa zysila predajnost a poziciavanie v pozicovniach takze to firmam asi stoji za to ..
tie moje kusky ripnut ide... pekne starym ripperom
akurad ked skusim prehrat drajv alebo .ifo pomocou vlc, tak sa nespusti a vlc vypise nejaky blabol, ze nejde o valid dvd file alebo take daco; media player 9 hodi ruzove okno a zastane.
tak som na to mrkol, vlc vie skutocne resamplovat a robi to hnusne, takze to moze byt ono
chod do properties-audio a tam je nastavovatko output frequency. musi tam byt hodnota -1, vtedy neresampluje
Tak problem se nepodarilo dosud vyresit Na zukovce to preskoci na 48 khz pri prehravani filmu, to jo. Zkusil jsem preinstalovat ovladac cd mechaniky, taky nepomohlo
Navic kdyz vypaluju DVDcko a chci si pritom pustit mptrojku, zni jak prohnana extremnim bitcrusherem edit: uz to zase prehrava mptrojky normalne a DVD se pali dal... nechapu to
je to kram, znicilo mi to dve DVDcka, kaslu na to a koupim si novou mechaniku, asi je to fakt ausus. Nejaky tipy na dobrou mechaniku za dobrou cenu? diky