Mam kartu Esi ESP1010, vsechno behalo bez problemu, ale najednou blbne zvuk u DVDcek a CDcek, prehravanych z mechaniky, dela to takovej strasnej zvuk jako hrozne blbej time stretching nebo neco takovyho. Jinak vsechno vcetne videi z disku beha v poradku. Zkousel jsem laborovat s nastavenim zvukovky, pak nejaky nastaveni DMA co mi radil ten smesnej windows radce a porad nic... poradte, prosim, co mam zkusit. Dekuju!
nezamkol si v ovladaci hodiny na 44.1kHz? esi nepoznam ale taka moznost by tam mohla byt... potom by ovladac asi robil nejaku lacnu src a to moze byt co pocujes. mechanika to nebude, pri prehravani dvd nevznika jitter, su to data... ked je mechanika nahovno tak to pri prehravani dvd proste mrzne
neco s tema hodinama to bude, furt mi to v ovladacim panelu preskakuje, 44,1 pak zas 48... zamerim se na to a nactu manual podrobneji... prehravam vsema moznyma aplikacema, tema to nebude
ked preskakuje, to je ok
alebo, preskakuje POCAS prehravania jednej veci? v tom pripade je dost vysoko pravdepodobne ze je zvukna kaput (zdochla PLL synteza alebo hodiny)
kexik: asi ti ted presne nerozumim... vsechno je ok jen prehravani medii z dvd-mechaniky je v prdeli... nemuze na to mit vliv virtualni mechanika nebo tak neco? zkousel jsem vypnout daemon tools, ale blblo to dal. treba jsem je ale vypnul blbe
mas hodiny pri prehravani dvd na 48kHz? ak nie, tak to resampluje, ac3 audio z dvd bezi nativne na 48kHz. a odpovedaj na otazky, ked chces pomoct. pytal som sa, cim prehravas tie dvd
he? vlc ani media player nezmaknu dvd s ochranou, aspon mne teda nie...
vlc vie resampling, zbehni nastavenia v casti audio, ci to nahodou nemas zapnute? v media plejeri si over ci nemas zapnuty ekvalizer alebo src (ci ako sa vola ta chujovina