Program Prikazovy radek prestal pracovat?!?
Program Prikazovy radek prestal pracovat?!?
Dostavam hlasku "Program Prikazovy radek systemu Windows prestal pracovat" a nabidku dvou moznosti: "Hledat reseni online" nebo "ukoncit program". Tato hlaska se mi zobrazuje asi tak jednou za tri vteriny.
A kdyz spustim Windows (7 64 bit) tak se mi objevi hned tri hlasky pod sebou ale o internet exploreru. Hned aniz bych stihnul spustit jakejkoliv program. Nevite co to muze byt? Dostanu asi infarkt. 
iMac i9 80GB RAM 2TB SSD, Mac OS Mojave 10.4.16, Apollo 8 Duo
Re: Program Prikazovy radek prestal pracovat?!?
ty wokna jsou preedpokladam koupene?
Ano . . ?
to bude virus... snazi sa nieco spustit v cmd a potom to zasekne
Vir jak vysitej. Pred nedavnem sem mel podobny problem, neustale vyskakovani varovnejch hlasek, svevolne otvirani internetovejch stranek.
ESET nic nenasel, tak jsem zkusil RegistryBooster, ktery nasel 400 chyb v registrech. Odstranil je, a ejhle ESET nasel 14 viru + nejaky hrozby
Muzes vyzkouset tenhle postup.
ESET nic nenasel, tak jsem zkusil RegistryBooster, ktery nasel 400 chyb v registrech. Odstranil je, a ejhle ESET nasel 14 viru + nejaky hrozby
Zkusim. Dekuju. I kdyz po pravde ted zacinam uvazovat o iBoot-u. Aspon zkusmo. Mam zalohu systemu na externim disku, tak kdyz tak se vratim. Dik!W.Cable píše:Vir jak vysitej. Pred nedavnem sem mel podobny problem, neustale vyskakovani varovnejch hlasek, svevolne otvirani internetovejch stranek.
ESET nic nenasel, tak jsem zkusil RegistryBooster, ktery nasel 400 chyb v registrech. Odstranil je, a ejhle ESET nasel 14 viru + nejaky hrozby![]()