propojení kláves s PC
-
konec
propojení kláves s PC
Prosim o radu...jak mužu propojit klavesy casio s PC abych mohl nahravat do počítače? a jaky software k tomu je potřeba?
konecnyzdenek@seznam.cz
konecnyzdenek@seznam.cz
mensia latencia? tym, ze to ide priamo cez PCI?Vey píše:A nebo mu klidně stačí ten bazmek co se připojuje na gameport, je tam menší latence ... dá se tak nahrávat i s obyčejnou zvukovkou.Poshook píše:kup si M-Audio Midisport Uno - MIDI-USB kabel a si ready
myslel som, ze pri MIDI signale (relativne malom toku dat) to je jedno...
to som uz niekde cital (myslim ze na sos) ze midi cez usb ma brutalne zle casovanie oproti tym starym interfacom na seriovom porte
http://www.soundonsound.com/sos/Sep02/a ... an0902.asp
http://www.soundonsound.com/sos/Sep02/a ... an0902.asp
Taková je moje zkušenost ... Bratránek má integrovanou zvukovku a dá se to ... Je to sice trošku znát, ale na to aby dostal MIDI do počítače to stačí. Rozhodně to není "takový" jako když jsem mu k PC připojil MidiSport ... to se nedalo ...Poshook píše:mensia latencia? tym, ze to ide priamo cez PCI?Vey píše:A nebo mu klidně stačí ten bazmek co se připojuje na gameport, je tam menší latence ... dá se tak nahrávat i s obyčejnou zvukovkou.Poshook píše:kup si M-Audio Midisport Uno - MIDI-USB kabel a si ready
myslel som, ze pri MIDI signale (relativne malom toku dat) to je jedno...
Takze tohle tema se mi zrovinka dost hodi. Resim, ze mi nejde z masterkeybordu(Fatar SL880pro) do poce zadny mididata. Je to pres M-audio FW410 klasicky pres din. A neni to kabelem nebo tak to mam spravne. Spis to bude problem s driverem zvukovky, protoze se mi tam neobjevuje v nabidce pro vstup midi (napr. v Cubase) MPU..,nevim cim jinym by to mohlo byt, ale nedari se mi to preinstalovat. Muzou byt i jiny duvody o kterych nevim. Je treba mozny, ze je problem s keybordem?( Kdyz jsem drive pouzival jiny klavesy zapojeny pres usb pres tu samou zvukovku, tak to bylo v pohode. K tamte klavesnici byl driver, kdezto k teto neni.
ksr: a si si isty ze nevidis midi divajs? on sa v pripade m-audia stopro nevola MPU ale nejak inak (na deltach sa vola delta midi, ale neviem jak na fw)
inak jedine prehodit ovladace zvukovky alebo prevalit cubase...
klavesy zapojene cez usb su ina story, to sem neplet (ak aj si ich pichol do usb na zvukovke, tak zvukovka sluzila len ako port replikator a nemala s klavesami nic)
inak jedine prehodit ovladace zvukovky alebo prevalit cubase...
klavesy zapojene cez usb su ina story, to sem neplet (ak aj si ich pichol do usb na zvukovke, tak zvukovka sluzila len ako port replikator a nemala s klavesami nic)