Tak vas prosim mate nekdo nejakou verzi sounddriveru, ktera by fungovala pod windows 2000? Nebo pripadne nejaky zbusob jak tenhle problem vyresit?abych nemusel intalovat xp-cka a znova ostatni sw ktery mam optimalne nastavenej... desi me to delat vsechno znova. dekuju pavel..
rizeni virus rack clasic po windows 2000
rizeni virus rack clasic po windows 2000
ahoj, koupil jsem si nedavno virus rack clasic pres inzerat,zatim ho ridim pomoci nekolika knobu a tlacitek na hw....chtel bych ho ridit pres sw, jenze kdyz jsem si z netu stahnul verzi sounddriveru pod windows, zjistil jsem ze nejde naistalovat na OS windows2000, zrejme jen na xp...
Tak vas prosim mate nekdo nejakou verzi sounddriveru, ktera by fungovala pod windows 2000? Nebo pripadne nejaky zbusob jak tenhle problem vyresit?abych nemusel intalovat xp-cka a znova ostatni sw ktery mam optimalne nastavenej... desi me to delat vsechno znova. dekuju pavel..
nebude problem... normalne spusti instalacne cd xp z beziacich 2000, ide to pekne, a prave vtedy ti ponukne upgrade, samozrejme vypyta si novy serial z xp a ides. aplikacie ostanu nainstalovane a pokial stary system funguje dobre, novy bude takisto. robil som taky upgrade z 2000, z 98 aj z ME (vtedy je jediny zadrhel ze musis dodatocne konvertovat fat32 na ntfs, ale to nie je tvoj problem, 2000 pouzivaju ntfs)
mile deti a co teba tohle:
http://www.kvraudio.com/get/2510.html
"The VST Virus Editor offers advanced control of the Access Virus A, B, C, Indigo I & II, Classic, rack and Rack XL synthesizers, complete with a GUI that emulates the Virus C, from directly within your VST host application, including patch management and automation of all parameters."

http://www.kvraudio.com/get/2510.html
"The VST Virus Editor offers advanced control of the Access Virus A, B, C, Indigo I & II, Classic, rack and Rack XL synthesizers, complete with a GUI that emulates the Virus C, from directly within your VST host application, including patch management and automation of all parameters."
Dno:clovece to je divny,jakou mas verzi sounddriveru? tu co jsem stahnul byla myslim verze 6.6, jina tam nebyla. Me OS 2000 pise, ze potrebuje novou verzi instaleru. Kdyz to spustim na jinym compu kde mam xp-cka,tak istalace normal funguje.
jo a jeste u toho driveru je textovy dokument,kde pisou ze pokud mas xpcka instalace funguje normalne, a pokud mas 98,2000 tak tam je odkaz microsoft,kde se da zrejme stahnout novejsi verze intaleru, ale to mi je bez kodu stejne na nic..
kexik:dobra rada nad zlato,jestli to funguje jak rikas,tak to je naprosto skvely...xp jsou stejne do budoucna potreba. Dekuju
jo a jeste u toho driveru je textovy dokument,kde pisou ze pokud mas xpcka instalace funguje normalne, a pokud mas 98,2000 tak tam je odkaz microsoft,kde se da zrejme stahnout novejsi verze intaleru, ale to mi je bez kodu stejne na nic..
kexik:dobra rada nad zlato,jestli to funguje jak rikas,tak to je naprosto skvely...xp jsou stejne do budoucna potreba. Dekuju