TC Electronic - Konnekt 48

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Odpovědět
Orangewave

TC Electronic - Konnekt 48

Příspěvek od Orangewave »

Zdravim vsechny,

potreboval bych poradit s nasledujici veci. Poridil jsem si zv. kartu Konnekt 48 a po pripojeni na NB se mi stava (hlavne v Cubase), ze mi vypadava zvuk. Track nomalne hraje, pak nastane ticho, prehravani a zastavi. Po par vterinach se zase zacne track prehravat s tim, ze poskoci o nejakou uplynulou dobu, po kterou nehral.

Kdyz pripojim Konnekt k PC pres FW integrovanou na desce, tak zacnou pres monitor behat slabe svetle cerne pruhy a obraz se zacne trochu chvet. Na PC problem s vypadavanim zvuku neni...

Dokaze nekdo poradit?
Predem diky za odpoved.

sax

Příspěvek od sax »

1. na foru tcelectronicu si stáhni poslední ovladače
2.V NB je chipset na firewire jaký? Výrobce doporučuje texas instruments.

opravdu důsledeně dodržet postup instalace driveru nejdříve instalace potom připojení konnekt 48.

v případě pokračování potíží:
defragmentace disku,kontrola stavu disku(vhodným programem)a žádné hry apod. nejlépe vypnout aktualizace,antivir,připojení k web apod.(samozřejmě po práci znovu zapnout při vstupu na web)

konnekt 48 mám,a myslím že poslední ovladače z fóra tcelectronic jsou už stabilní.( nejsou to ty co jsou prezentovány jako poslední official)

nixx

Re: TC Electronic - Konnekt 48

Příspěvek od nixx »

Orangewave: sice je to uz starsi thread, ale jestli mas stale problemy, tak urcite zkus ve spravci zarizeni zakazat Wi-Fi kartu a Ethernet sitovku... Zapni si DPC Spike Checker, co k tomu TC dodava - ukazuje nejaky problem? Pripadne zkus Safe Mode.

Odpovědět