Zdravim vsechny,
potreboval bych poradit s nasledujici veci. Poridil jsem si zv. kartu Konnekt 48 a po pripojeni na NB se mi stava (hlavne v Cubase), ze mi vypadava zvuk. Track nomalne hraje, pak nastane ticho, prehravani a zastavi. Po par vterinach se zase zacne track prehravat s tim, ze poskoci o nejakou uplynulou dobu, po kterou nehral.
Kdyz pripojim Konnekt k PC pres FW integrovanou na desce, tak zacnou pres monitor behat slabe svetle cerne pruhy a obraz se zacne trochu chvet. Na PC problem s vypadavanim zvuku neni...
Dokaze nekdo poradit?
Predem diky za odpoved.
TC Electronic - Konnekt 48
1. na foru tcelectronicu si stáhni poslední ovladače
2.V NB je chipset na firewire jaký? Výrobce doporučuje texas instruments.
opravdu důsledeně dodržet postup instalace driveru nejdříve instalace potom připojení konnekt 48.
v případě pokračování potíží:
defragmentace disku,kontrola stavu disku(vhodným programem)a žádné hry apod. nejlépe vypnout aktualizace,antivir,připojení k web apod.(samozřejmě po práci znovu zapnout při vstupu na web)
konnekt 48 mám,a myslím že poslední ovladače z fóra tcelectronic jsou už stabilní.( nejsou to ty co jsou prezentovány jako poslední official)
2.V NB je chipset na firewire jaký? Výrobce doporučuje texas instruments.
opravdu důsledeně dodržet postup instalace driveru nejdříve instalace potom připojení konnekt 48.
v případě pokračování potíží:
defragmentace disku,kontrola stavu disku(vhodným programem)a žádné hry apod. nejlépe vypnout aktualizace,antivir,připojení k web apod.(samozřejmě po práci znovu zapnout při vstupu na web)
konnekt 48 mám,a myslím že poslední ovladače z fóra tcelectronic jsou už stabilní.( nejsou to ty co jsou prezentovány jako poslední official)
Re: TC Electronic - Konnekt 48
Orangewave: sice je to uz starsi thread, ale jestli mas stale problemy, tak urcite zkus ve spravci zarizeni zakazat Wi-Fi kartu a Ethernet sitovku... Zapni si DPC Spike Checker, co k tomu TC dodava - ukazuje nejaky problem? Pripadne zkus Safe Mode.