Proto se předem omlouvám za případné nesrozumitelnosti, nepravdy a třeba banální dotazy.
Chci se totiž zeptat jakožto nezkušený s kvalitními nízkolatenčními zvukovými karty pro live produkce, jestli nemá někdo zkušenosti s TC konnekt live a mohl by poreferovat o kartě,přip. jen o kvalitě věstavených dsp efektů, jejich využitelnosti. Zajímala by mě hlavně vhodnost použití této zvukovky pro dje a jejich klubovou taneční muziku. Jak je na tom s latencí v porovnání s rozšířenou v této karegorii Audio 8 dj,která má např. A/D D/A cirrus logic převodníky,které považuje výrobce na svých stránkách v 24 bit. hloubce při 96 khz za nejrychlejší a nejkvalitnější ve své třídě. Nikde jsem se nedočetl srovnání s ADAT. Ale zpět ke Konnektu live. Pro jednotlivé muzikální instrumenty a vokály zřejmě budou reverby od TC vhodnější,že? Láká mě ta deklarovaná nulová latence a mimo Fabriku R spíše věstavené resolution filtry a Fabrik C,který zřejmě nahradí jakýkoli ekvalizér za pár tisíc.Jaké jsou rozdíly v presetech algoritmů 9 reverbů? Mám obavy,že je u nich ovlivňován pouze jeden z parametrů (width či depth) a rozdíl mezi nimi nebude alfou-omegou pro tento druh hudby,takže nakonec pro live produkce si oblíbím 1-2 a zbytek užívat takřka nebudu.Jen spekuluju.
Má procesor konnekt live možnost hardwarově zpracovávat i jiné algoritmy jako vst host v soft.? Jakékoli efektové vst plug-iny využitelné spíš pro Deckadance než Cubase a spol.
Předem díky za nějakou radu a vysvětlení!