Tak hura konecne ...
PowerCore - Software - Version 3.1
http://www.tcelectronic.com/Default.asp?Id=12699&cpc=1
TC POWERCORE 3.0
tak tet se stala fakt zajimava vec sem chtel odhlasit licenci pluginu v mojim uctu na tc... tak odeslu soubor s licenci a najdou prd a cely se to zaseklo a spadnul asi celej server .... 
hlasi to toto:
Error: "Out of memory
A critical error has occured. Please contact your Ajour CMS supplier or write to support@itide.dk if the problem continues.
[Click here to toggle details]
doufam ze mi to alespon tu licenci odhlasilo a nebudou stim dalsi oplejtacky kdyz to spadlo....
jen tak pro zajimavost jak funguje nova moznost odhlaseni pluginu....
hlasi to toto:
Error: "Out of memory
A critical error has occured. Please contact your Ajour CMS supplier or write to support@itide.dk if the problem continues.
[Click here to toggle details]
doufam ze mi to alespon tu licenci odhlasilo a nebudou stim dalsi oplejtacky kdyz to spadlo....
jen tak pro zajimavost jak funguje nova moznost odhlaseni pluginu....
Taky vám praská PowerCore CL ? Mám nejnovější verzi plug inů z netu TC ELECTRONICS, powercore PCI verzi (ta prvni dlouha karta). Ovšem v Cubase 4 mi praská tento plug in. Nevím čím to je, ale když nástroj nehraje tak praská.. takže ve chvíli, kdy se nepoužívá na nástroji tak ho musim bypassovat automatizací. Potom plug in 24/7•C šumí pokud nic nepřehrávám v cubase 4 tak jednoduše slyším plný souvislý šum. Pokud ho bypassnu tak vše je OK. Možná je to účel, aby to simulovalo opravdovou HW mašinu
, ale u toho powercore CL to praskání je dost velká otrava.