delay: mno tvrdí to ty tvoje testy

ale když už by se mi tam vešel na výšku, tak potom stejně nevím, jestli nebude kousek vyčuhovat z desky se socket 775...v tom testu to netestují na socket 775 a jestli mi jen kousek bude vyčuhovat přes okraj desky, tak se tam nevejde protože tam mám těsně zdroj...dobře to ilustuje například tento obrázek -
http://www.svethardware.cz/sh/media.nsf ... _big_2.jpg
pokud by mi takhle doprava přečuhoval ten ninja, tak se mi tam nevejde a co jsem koukal na ty thermalright, tak ty s jistotou budou díky své rozpláclé konstrukci takto přečuhovat všechny a proto nepřipadají v úvahu...(na tom obrázku je zrovna nějaký ten thermalright té jejich klasické konstrukce)
jinak mě se zdá, že tu někdo, možná ty, říkal, že se ninja nevejde do nexus breeze, resp. nejde zavřít bočnice...a jestli je to tak, tak nexus breeze je o 2cm širší než moje bedna...
v mém casu jsem měl AC Freezer 4, který je pokud vím stejně velký jako AC Freezer 7 a ten se tam vešel jen tak tak - a je menší než ninja...AC Freezer 7 by pro mě byl jistota, ale protože nemá výměnný větráček, tak ho nechci...asi prostě koupim ninju, risknu to no...