Tiché PC (skříně, chladiče, ventilátory, sw monitoring)
delay: řekl bych, že lepší je jeden ovladač na ventilátory vepředu (a s displejem + teplotní čidla), kde jich můžeš regulovat víc, než to co jsi si koupil...ale neřekl bych, že cokoliv s větráčkem může být 100% bezhlučné, to by to muselo být pod prahem slyšitelnosti a já o takových větrácích tedy nevím...
nathanael:
S tím ovládáním máš pravdu, já o tom dlouho uvažoval, ale je tady rozdíl v ceně. Zatímco za nějakej ovladač dopředu zaplatíš od 350 Kč víc (přičemž ty nejlevnější bych fakt nechtěl), já měl oba za 120 Kč, krásně jsem si zaplnil volný (ale zevnitř grafikou blokovaný) záslepky a zas tak často to regulovat nemusím, abych to měl vepředu. Nicméně to může bejt fajn. Až n aty displeje, tomu bych moc nevěřil, to musíčš po skříni rozmístit čidla a to je na ho*no ne?
S tím ovládáním máš pravdu, já o tom dlouho uvažoval, ale je tady rozdíl v ceně. Zatímco za nějakej ovladač dopředu zaplatíš od 350 Kč víc (přičemž ty nejlevnější bych fakt nechtěl), já měl oba za 120 Kč, krásně jsem si zaplnil volný (ale zevnitř grafikou blokovaný) záslepky a zas tak často to regulovat nemusím, abych to měl vepředu. Nicméně to může bejt fajn. Až n aty displeje, tomu bych moc nevěřil, to musíčš po skříni rozmístit čidla a to je na ho*no ne?
uvidime, ma to filtry.. je to takova spartanska, ale docela zajimave poresena a pevna skrin... sam jsem zvedavejnathanael píše:biscuit: podle toho co jsem %u10detl, by ta 7600gt pasivn%u11b chlazená m%u11bla topit mén%u11b, ne%u17e ta moje 1650xt - tak jsem docela zv%u11bdav co nam%u11b%u159í%u161...btw, závidím ti gigabyte, líbí se mi jejich design...bohu%u17eel jí nem%u11bli skladem, taky jsem jí cht%u11bl...ten tv%u16fj case je hodn%u11b zajímavej - prost%u11b je to asi jako bys m%u11bl otev%u159enou bo%u10dnici ne? ale toho prachu tam bude%u161 asi mít %u10dasem jak na*ráno..

navic doted jsem mel takovou shit krabici a jsem zvyklej to luxovat.. stejne se ti to dostane mezi zebra chladicu

Naposledy upravil(a) biscuit dne 12 bře 2007 14:01, celkem upraveno 2 x.
jo to je ta skrindelay píše:biscuit:
Fajn, jsem zvědavej hlavně na tu grafiku. Ale u do týhle skříně můžeš dát větrák, minimálně dopředu na nasávání ne?
Je to tohle (?): http://www.alltests.de/hardware/reviews ... r/oa_1.php
A počítám, že větrák budeš mít i ve zdroji. Pokud ti jde o tu úplnou bezhlučnost, ale budeš na PC provozovat i hry, tak si kup ovladače na ventilátory, buď to 3,5 pozice místo disketovky, nebo dozadu do PCi záslepky a máš to.

vetraky budou pro zacatek: jedna dvanactka na ninjovi, jedna dvanactka ve zdroji
postupem casu uvidim jestli dam dopredu pred disky dalsi dvanactku a dozadu dalsi

Naposledy upravil(a) biscuit dne 26 bře 2007 11:22, celkem upraveno 1 x.
delay: no já tu regulaci popravdě nemám a ani jí moc nechci - protože nevim, proč bych to reguloval, když si můžu koupit větráčky, co mají samoregulaci a některé mají i externí čidla...nicméně asi ano, asi bys musel rozmístit čidla po skříni, protože pochybuju, že by si některé tohle zařízení umělo vzít ty údaje ze zabudovaných čidel na desce, grafice atd. softwarovou cestou...ale možná že něco takové existuje, ale nevím o tom...
Ještě bych se vrátil k 92mm větrákům. Potřebuji ho do svého Kurzweila K2500R. Co říkáte na tehnle? Xilence ? XPF 92.r http://www.svethardware.cz/art_doc-BC7A ... 26FB9.html má i docela slušný průtok na tu rychlost...
Některé z ventilátorů mají samoregulaci podle čidlem naměřené teploty, to je pravda, ale jak jsem měl možnost se přesvědčit, ty čidla měří teplotu za vrtulema, takže to, co ti fouká ven. Tam je tepota vždycky už nižší než v reálu. Někde to může bejt dobrý, ale mě se to zrovna nehodilo.nathanael píše:delay: no já tu regulaci popravdě nemám a ani jí moc nechci - protože nevim, proč bych to reguloval, když si můžu koupit větráčky, co mají samoregulaci a některé mají i externí čidla...
Scythe SCNJ-1100P Ninja Plus Rev. Bdelay píše:Sakra, máš pravdu: http://www.svethardware.cz/art_doc-89A6 ... ht=0,ninjabiscuit píše:k ninjovi je pribalena 12ka
Kupoval jsi verzi PLUS?
xilence maji ty prutoky nadhodnoceny, ale fungujou dobreOndrash píše:Ještě bych se vrátil k 92mm větrákům. Potřebuji ho do svého Kurzweila K2500R. Co říkáte na tehnle? Xilence – XPF 92.r http://www.svethardware.cz/art_doc-BC7A ... 26FB9.html má i docela slušný průtok na tu rychlost...