Tichy a chladny harddisk
Tichy a chladny harddisk
Chlapi .. Kto to sleduje a ma to odskusane ?
Potrebujem tichy disk , ktory sa nehreje .. Kludne nech ide 5400 otacok .. nech nema ziadnu cache .. atd .. proste neni podstatny vykon .. skorej aby bol tichy a moc sa nehrial ..
Co doporucite ?
Potrebujem tichy disk , ktory sa nehreje .. Kludne nech ide 5400 otacok .. nech nema ziadnu cache .. atd .. proste neni podstatny vykon .. skorej aby bol tichy a moc sa nehrial ..
Co doporucite ?
no disk chcem co najvacsi .. Chcem to do http://www.popcornhour.cz .. SSD je male/drahe .. 2.5" disky su v pohode .. taky som dal do satelitu .. ale uvazoval som , ze keby bol daky tichy a malo topiaci 3.5" , tak by to bolo lepsie .. kludne staci aby bol 5400 rpm . take ale dnes nie su . co ta Green seria od WD ?
Pytkin: to mne zajima , tet taky premejslim ze bych si koupil nejaky multimedialni centrum k TV, ale nevim jestli tyhlencty zarizeni umi podporovat TITULKY , proste aby to umelo prehravat nejaky stazeny film z netu + loadnout k nemu titulky stejne jak to de treba v VCL playeru....
umi to tento?
koukal jsem po apple tv ale ten to myslim neumi pac ma klasicky quicktime player... takze to tvoje , nebo si postavit neco by bylo lepci
sorry za OT
EDIT: aha uz to tam ctu ze to ma excelentni podporu titulku
umi to tento?
koukal jsem po apple tv ale ten to myslim neumi pac ma klasicky quicktime player... takze to tvoje , nebo si postavit neco by bylo lepci
sorry za OT
EDIT: aha uz to tam ctu ze to ma excelentni podporu titulku

ekeaze : Mam doma momentalne pozicany EGREAT , co je clon popcornu .. Hra to uplne vsetko .. titulky , zvukove stopy , nic neni problem .. Vcera sme to porovnavali u kamarata s TVIXom .. To je vyrazne lepsie , ale 2x tak drahe .. Tolko $$$ sa mi nechce za to davat .. pri popcorn/egreat ma celkom dostavaju sietove veci .. proste cez siet nemas problem pozerat youtube, flicker, fotky na picase , a miliardy dalsich online zdrojov videa/audia(radia)/fotiek .. atd .. Je to fakt zabavne .. A vcera som vecer konecne otestovat HD projektor (doteraz som na nom skusal len DVD) .. A musim povedat , ze je to uplne peklo .. Hned som dal pokusy s Planet Earth v 720p .. To ma uplne zabilo ..
Já mám tohle: http://www.umax.cz/index.php?modul=prod ... o=UMNP0021 a v tom 320 GB Western, už nevím jaký číslo, ale měl jenom 8MB cache. ale je hlučnost je v pohodě, teplota taky.
btw: Myslím že podobný hračky jsou doma skoro nenahraditelný...
btw: Myslím že podobný hračky jsou doma skoro nenahraditelný...