UAD2 Oficialne
Re: UAD2 Oficialne
Pri registracii sa ta to pyta ci chces novy system, ale uz ten ktory tam je... Kedysi pri uad1 to bolo jednoduchsie... Registracia sa dala riesit aj na uplne inom pocitaci (studiovy pocitac vobec nemusel byt na internete).. Clovek na uad webe zadal len seriove cislo karty a bolo hotove..
Páni chcem sa poďakovať za rady , funguje to !
Koukám, že právě vyšel update na UAD2 a v novém software přidali populární SONNOX EQ z PowerCoru resp. který byl taky na PowerCore.
http://www.uaudio.com/store/equalizers/oxford-eq.html
http://www.uaudio.com/store/equalizers/oxford-eq.html
Nebo taky native. Tezko chapat duvod existence tohodle pluginu pod UAD.
Nežere to procesor počítače + možná to bude trochu jinak napsaný na jejich čipu a tak může bejt zvuk mírně odlišní od native.
viac by ma potesil COMPRESSOR .. EQ ma moc nebavi ..
Procesor je silnejsi nez UAD, spis je obracenej problem. Zvukove to lepsi nebude, je to stejny.TOM-Thak píše:Nežere to procesor počítače + možná to bude trochu jinak napsaný na jejich čipu a tak může bejt zvuk mírně odlišní od native.
Ja bych na UAD ocenil, kdyby udelali nejaky
VSTi synthy.. to by pak pri quad karte mohla
byt legrace :c) jinak Camridge EQ me osobne
plne nahradil Sonnox EQ.
VSTi synthy.. to by pak pri quad karte mohla
byt legrace :c) jinak Camridge EQ me osobne
plne nahradil Sonnox EQ.
-
- Profesionál
sonnox eq je legenda, ale z dnesniho pohledu mi prijde uz obsolentni, hlavne tim, jak je neflexibilni - jednotlivy 'bandy' se muzou pohybovat jen v urcitym rozmezi frekvenci. zvuk je fajn, ale tohle mi prijde jako zbytecnej prezitek. da se urcite ocenit, ze si stoji za svyma par pluginama a nemaji jich 15 tisic jako treba waves, ale uz jsou rekl bych zraly na upgrade. :]
Ahoj, mám otázku na demoverze pluginů UAD, když koupim kartu a vyzkoušim si dema, něco si třeba koupim a pak si vzpomenu za půl roku že bych chtěl něco dokoupit ale už mám vyplácanou demoverzi, je nějak možné to demo znovu aktivovat? někde jsem myslim nějakou takovou informaci zachytil.
díky
díky
14 dnove demo si zapinas na kazdy plugin samostatne.. Po 14 dnoch uz to nemozes znova spustit.. Iny plugin ano..
jasne to chapu, 14 dni na kazdy jednotlivy plugin a dost, uz navzdy, ok, diky
Cas od casu ti dema resetujou. Myslim, ze by to slo i na pozadani.
aha ?? to som nevedel .. ja som dema nikdy neskusal 

Pluginy od UAD mám moc rád a hodně je používám. Co mě ale fakt mrzí, že u nich není zabudovaný Sidechain. Neplánuje UA něco takového? Není nějaká cesta jak pluginy z UADu použít spolu se Sidechainem? Ten Cubase kompresor mi přijde fakt tristní.
Díky...