UAD2 Oficialne
Este inak bude zaujimave , ci to bude vsetko fungovat ako pred tym .. ze UAD2 aj UAD1 karty bude clovek moct mat v roznych komputroch .. samozrejme oficialne nepodporovana feature .. Ale s UAD1 to fungovalo ..
zmena je napriklad ze pri registracii UAD2 karty , sa ID karty nezadava na WEBe ale priamo z drivery dako sa to robi .. co hned moze byt komplikacia , ak sa to ma robit z ineho komputru ..
Kto sledujete dake zahranicne fora , skuste to sledovat .. dake ohlasy ludi , co uz si UAD2 kupia ..
zmena je napriklad ze pri registracii UAD2 karty , sa ID karty nezadava na WEBe ale priamo z drivery dako sa to robi .. co hned moze byt komplikacia , ak sa to ma robit z ineho komputru ..
Kto sledujete dake zahranicne fora , skuste to sledovat .. dake ohlasy ludi , co uz si UAD2 kupia ..
Vypadá že UA trošku nedocenilo úvodní periodu a nestíhají s výrobou. I když jsem tu měl mít první UAD-2 karty (Quad Flexi) už zítra, na poslední chvíli jsem se dozvěděl, že zásoby jsou neočekávaně na nule ... Takže bude to tak za 2 týdny plus minus ... Kdyby se někdo chtěl případně připojit (s jakoukoliv UAD-2 variantou), dejtě vědět přes PM. Ceny vždy o chloupek nižší než u Thomanna (včetně dopravy) ...
Podrobná diskuse je třeba tady: http://www.gearslutz.com/board/music-co ... gures.html
Budu mit jednu UAD-1e kartu. Pokud to ja spravne chapu tak to neni akceleracni karta. To je proste zakladni karta se zakladnima pluginama. A ja bych chtel zvysit pocet tech pluginu, ktere ta karta utahne. Proto se ptam, jakou kartu, z te UAD-1 rady bych si mel koupit. UAD-2 prave asi zatim ne. S ohledem na tu cenu. Je to srozumitelnejsi?W.Cable píše:Ja ani nevim na co se presne ptas, chapu to takhle:
Mas jednu akcel.kartu UAD1 a chces zvysit vykon > koupis druhou UAD1 nebo UAD2.
-
Liquid Sound
- Profesionál
Jojo neni to jako s Digidesignovskejma kartama. Tady prostě koupíš jednu a tu samou UAD1 třebas 4x.120BPM píše:Budu mit jednu UAD-1e kartu. Pokud to ja spravne chapu tak to neni akceleracni karta. To je proste zakladni karta se zakladnima pluginama. A ja bych chtel zvysit pocet tech pluginu, ktere ta karta utahne. Proto se ptam, jakou kartu, z te UAD-1 rady bych si mel koupit. UAD-2 prave asi zatim ne. S ohledem na tu cenu. Je to srozumitelnejsi?W.Cable píše:Ja ani nevim na co se presne ptas, chapu to takhle:
Mas jednu akcel.kartu UAD1 a chces zvysit vykon > koupis druhou UAD1 nebo UAD2.