VISTA/hw problem
-
adam_kurutz
VISTA/hw problem
Ahojte,
Mam obrovsky problem,v priebehu 2 dni ho musim vyriesit.
Mam novy comp,intel core duo 2.2 , 4 GB ram / ako 2x 2gb stick / ,750 gb HD, Vista Ultimate 64.
Za prve , driver na Maudio FW 410 je zatial jedine 32 bit ,na moj LCD philips takisto.
ALE - ide o to ,ze potrebujem vyuzivat svoj externy hardware,ale zaroven potrebujem realne vyuzivat 4 gb ram,pretoze menej je skutocne malo pri vst a plugs ktore jednoducho zapnute mat musim.
Vie mi niekto prosim poradit najrozumnejsi kompromis ak take nieco existuje ? to znamena zachovat svoje periferie / hlavne zvukovka / ,a pri tom vyuzivat 4 gb ram ? Alebo je skutocne jedina cesta downgrade na 32 bit a tym stratit tej pol GB ci kolko ram ?
Dakujem
A
Mam obrovsky problem,v priebehu 2 dni ho musim vyriesit.
Mam novy comp,intel core duo 2.2 , 4 GB ram / ako 2x 2gb stick / ,750 gb HD, Vista Ultimate 64.
Za prve , driver na Maudio FW 410 je zatial jedine 32 bit ,na moj LCD philips takisto.
ALE - ide o to ,ze potrebujem vyuzivat svoj externy hardware,ale zaroven potrebujem realne vyuzivat 4 gb ram,pretoze menej je skutocne malo pri vst a plugs ktore jednoducho zapnute mat musim.
Vie mi niekto prosim poradit najrozumnejsi kompromis ak take nieco existuje ? to znamena zachovat svoje periferie / hlavne zvukovka / ,a pri tom vyuzivat 4 gb ram ? Alebo je skutocne jedina cesta downgrade na 32 bit a tym stratit tej pol GB ci kolko ram ?
Dakujem
A
Na LCD driver nepotrebujes, na to ti staci generic, ale s tou zvukovkou mas asi smulu. Bud 64bit. driver, nebo downgrade na 32bit Visty. BTW sice nevim, co delas, ale fakt bych se HODNE divil, kdyby ti tech 3,2 nebo kolik pameti nestacilo. Proste nainstaluj 32bit. system a az vyjde driver, upgraduj, no...
-
adam_kurutz
na ten LCD ale asi budem potrebovat ten driver lebo je widescreen 19 ka,a takto mi dava max rozlisenie 1280 ktore aj tak oznacuje ako overdrive s tym,ze ma upozorni aby som hned zmenil input na 1440..
no a zvyjnem mat naraz zapnute v nuende gigastudio s obrovskym obsadenim,k tomu by som mal mat pomerne casto zapnute hoveda ako ewql sym choirs a podobne svinstva,synthy a pod....a najblbsie ze tento vst setup proste mat musim
no a zvyjnem mat naraz zapnute v nuende gigastudio s obrovskym obsadenim,k tomu by som mal mat pomerne casto zapnute hoveda ako ewql sym choirs a podobne svinstva,synthy a pod....a najblbsie ze tento vst setup proste mat musim
Nevim no, ja jsem jeste nedokazal zadejchat 2GB RAM
S tim monitorem by ti mohl pomoct jakykoliv driver pro jiny monitor, ktery umi stejne rozliseni. Jinak dalsi moznost, pokud potrebujes bezpodminecne 4GB, jsou 64bit XPcka. Pripadne prodej to M-Audio a kup neco, co driver ma (vim, dobra rad nad zlato
, ale moznost to je).
-
adam_kurutz
-
adam_kurutz
-
adam_kurutz
adam kurutz : Si truba .. keby si vcera prisiel k hubertovi , mohli sme to prebrat osobne .. takto .. osobne by som ti odporucil GIgasampler behat na samostatnom stroji vyladenom specialne na gigas .. a nuendo na druhom stroji .. to je prva vec ..
Potom v tom 32bit OS ti pojde 3.5GB ram .. (minimalne 3G) .. to by mohlo stacit .. dalej ak existuje 64bit driver pre XP , tak nevidim dovod pouzivat vistu .. Rovno daj XP64 a bez .. na monitor driver nepotrebujes .. v zivote som nedaval ziaden driver na monitor .. driver staci PNP a karta sa s monitorom vzdy dohodne .. skorej treba mat aktualny driver na grafiku ..
Potom v tom 32bit OS ti pojde 3.5GB ram .. (minimalne 3G) .. to by mohlo stacit .. dalej ak existuje 64bit driver pre XP , tak nevidim dovod pouzivat vistu .. Rovno daj XP64 a bez .. na monitor driver nepotrebujes .. v zivote som nedaval ziaden driver na monitor .. driver staci PNP a karta sa s monitorom vzdy dohodne .. skorej treba mat aktualny driver na grafiku ..
-
adam_kurutz
truba asi som,len som musel makat jak srob..uz davno by som mal dve masiny,ale musim sa bohuzial teraz krotit...no praveze 64driver na zvukovicu co teraz mam nie je,a tu co by som rad pouzival {aarvark pro q10 } ma posledny driver win ME....
a co sa tyka grafiky,tak chybove hlasenie ktore som opisal vyssie vyvolava zdanie ze asi bude potrebovat driver
a co sa tyka grafiky,tak chybove hlasenie ktore som opisal vyssie vyvolava zdanie ze asi bude potrebovat driver
-
adam_kurutz