VST + recorder, nehra to.???

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Odpovědět
wagaboond

VST + recorder, nehra to.???

Příspěvek od wagaboond »

Zdravim .

potrebujem poradit. po nainštalovani ASIO driveru funguje len jedna otvorena vec na ploche . vV skratke, otvorim Artturia analog laboratory experience ktorý ide skvele vdaka asiu prakticky bez latencie ale po naslednom otvoreni čoho kolvek ineho,napriklad Sony sound forge či Acid 7 alebo hocičo čo ma vidat zvuk..tak je to proste odstavene...mam pocit že to robí ten asio driver.Vie my niekto poradit či sa to da nejako prestavit a ako? alebo s tim nepohnem?
moc diky za každu radu

pavlii
Moderátor

Re: VST + recorder, nehra to.???

Příspěvek od pavlii »

Je toho tady na fóru a i jinde na netu tuny (myslím tím informace), takže jen ve zkratce - nepůjde to, je to jedna ze základních vlastností ovladače zvukovky (bráno obecně). Výjimkou jsou třeba "multiclient" ovladače, kdy je možno pustit paralelně víc aplikací, ale každou pod jiným ovladačem (například ASIO + WDM). Arturia nejde spustit jako VST plug-in modul? V rámci jiné aplikace....

P.

dano

Příspěvek od dano »

tiez nerozumiem preco nespustas VST nastroje pod nejakym DAW.

wagaboond

Příspěvek od wagaboond »

chlapi dik za odpoved ale ja mam v tem gulaš a fakt nevim jak spuštat tu arturiu ako nejaky plug in alebo pod DAW. Vam sa to povie ale ja som v tomto fakt iba pionier. ale dik no budem badat dalej čo a ako.

dano

Příspěvek od dano »

Uplne jednoducho povedane - VST nastroje mozu vacsinou fungovat samostatne (standalone), alebo pod nejakou DAW aplikaciou (Cubase, Nuendo, Logic, Reaper...). Ale to je najlepsie si naozaj o tom nieco nastudovat, tak komplexnejsie, to sa zide aj tebe, lebo takto namatkovo a podla nalady to riesit je dost mimozne :-)

wagaboond

Příspěvek od wagaboond »

jaj jasne reaper mam, čiže stači to otvorit pod DAW . okej diky za radu. idem študovat hadam sa mi to povede.

Odpovědět