to by ma zaujimalo .. skus sa rozpisat v com ti nero pride serioznejsi ako CD Architect .. Ja teda pouzivam NERO cely zivot .. Ale nenapada ma jedina vec , v ktorej by bol serioznejsi ako CD Architekt ..Amorph píše:no me teda Nero prijde v leccems serioznejsi nez zrovna CD Architect, ale to asi zalezi na co to konkretne clovek pouziva (jake featury v cd image atd.)
Vypalovačka CD TEXT máte?
Re: Vypalovačka CD TEXT máte?
Asi myslel "upřímnější" 

Serioznejsi mozna neni to spravne slovo, ale v nekterych pripadech pouzitelnejsi. Kdyz jsem napriklad resil nejake viceoddilove CD, ktere melo mit datovy oddil a audio oddil, tak se to mnohem lepe resilo v neru. Pak nejake featury jako obrazky k trackum atd. Dalsi vec, ze nero umi image, ktery si muze kdokoliv vypalit, s cdarchitectem je to o neco slozitejsi. V neru se samozrejme hur delaji prolinacky, v takovych pripadech, pokud tam nejsou jine pozadavky zase pouziju cdarchiect. Tak mozna, ze to je o tom na co si clovek zvykne a co mu sedne na jeho pozdadavky.
amorph : ano .. cd architect neni uplne vhodny na multisession .. mam pocit , ze to ani nevie .. i ked su to roky , ked som to skusal 
V kazdom pripade som mal divny pocit , ked som posielal CDcka z NERA do lisovne .. Z CD architekta som bol spokojnyjsi

V kazdom pripade som mal divny pocit , ked som posielal CDcka z NERA do lisovne .. Z CD architekta som bol spokojnyjsi

Já posílám CD do lisu z Nera minimálně 15 let a pocit jsem měl pohodovej. Až teda do teď, kdy mi dva dny trvalo, než jsem zjistil, že je-li 99 tracků, nevypálí se CD text
Za což ale Nero nemůže.

Tak klientovi se podařilo z Nero Image, který jsem jim dodal, vypálit audio CD i s CD textem i když má 99 tracků. Trvalo jim to prý několik hodin a vyhrála jakási kombinace SW a výrobce CD.
Takže problém to je ale zdá se, že ne nepřekonatelný
Takže už přestávám chápat i to co jsem skoro pochopil.
Takže problém to je ale zdá se, že ne nepřekonatelný

Takže už přestávám chápat i to co jsem skoro pochopil.