Wifi router - možnost nastavení doby fungujícího wifi ?

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
citizen.one

Re: Wifi router - možnost nastavení doby fungujícího wifi ?

Příspěvek od citizen.one »

jen tak pro zajimavost, kouknete spis na www.i4wifi.cz , aji tam lepsi ceny a vynikajici prodejce, jsem adminem na jedne prazske siti citajici kolem 700 lidi a nakupujem uz leta jen u nich. Maji myslim i docela o kus lepsi ceny...a vicemene prodavaji jen opravdu funkcni veci...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Ked uz sa tu bavime o wifi , tak trosku offtopic :) .. Jak je to s 5GHz pasmom ? to je free ako 2.4GHz ?

citizen.one

jj, je , aspon zatim, sam jsem to tedkon asi tri tydny nazad resil.

presel jsem trochu rizikove na 5GHz, abych nakonec objevil ze jeden z pristupovych bodu site velmi pobliz me, je na 5GHz, takze jsem tu ted sam na 5GHz, neni to ani zdaleka tolik zaruseny jako 2,4GHz, pro priklad na strese domu chytim cca 60 2,4GHz siti a jen cca 4 5GHz, pricemz tri z nich jsou nasi site...
kazdopadne vysledkem bylo, ze jsem si mohl vrazit antenu pod strechu a mam i tak daleko lepsi signal nez jsem mel puvodne, krom toho to jede cca o 80% rychlejs a to jen tim, ze je to limitovany tim AP, kazdopadne spadly i odezvy atp...

to uz sice pisu offtopic, ale mam z toho doted radost, pichl jsem si 2,4GHz router na pudu, nejaky stary DLink a mam tak, jak jsem si vzdycky predstavoval, ze to pujde :) do ty doby mi trcel ze zdi drat ve vic jak metrovy vejsce, takze to vypadalo desne...

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Tak jsem vzal ten dlink DIR 635, zatím to funguje a časy wifi se též dají nastavit :) snad to vydrží ...

citizen.one

j jsou docela dobry, mam jeden uz leta a zatim ani nejmensi vada...

Odpovědět