Windows 10
Re: Windows 10
Nekdy pred 5 lety jsem na svuj pocitac sestavenej v roce 2007 nasadil win7 a od ty doby jen pracuju a zadnej servis ani zadny jiny udrzby (krome zalohovani prace) nepotrebuju. A vsechno se chova korektne, nic se nezpomalilo ani po tech letech... a na to jak je ten pocitac predpotopni, tak bez problemu zvlada i projekty v 88.2khz ... idealni.
Windows na dobre vyladenom stroji, specialne na dobrom notebooku ako je Lenovo by mal ist rovnako dobre, ako OS X na obdobnom stroji, Dendy nehnevaj sa, ale tvoje prispevky su jednoducho ustipacne a zaujate, neprinesu nikomu ziadnu prospesnu informaciu, tak naco trollujes, aky to ma vyznam?
Nasiel som celkom dobry kolacovy percentualny graf, kde je aktualny market share, takze keby OS X bol taky dokonaly ako sa tvarite (a to na tom robim ako som pisal 5 dni v tyzdni po 8+ hodin), tak by mal 50 % percentny podiel na trhu:
https://www.netmarketshare.com/operatin ... pcustomd=0
Minule ma vlastne aj tak napadlo, ze co som sem postol to video co sa tyka security nastaveni, tak napriklad iOS neviem uz kolko rokov ma v nastaveniach to ze aplikacie si ziadaju pristup do roznych udajov, lokalizacie, do fotiek, atd skratka sukromnych veci, tie veci som musel tiez vzdy vypinat a iba obcas povolil nieco, ako je napriklad lokalizacia miesta pri GPS mapach.
Nasiel som celkom dobry kolacovy percentualny graf, kde je aktualny market share, takze keby OS X bol taky dokonaly ako sa tvarite (a to na tom robim ako som pisal 5 dni v tyzdni po 8+ hodin), tak by mal 50 % percentny podiel na trhu:
https://www.netmarketshare.com/operatin ... pcustomd=0
Minule ma vlastne aj tak napadlo, ze co som sem postol to video co sa tyka security nastaveni, tak napriklad iOS neviem uz kolko rokov ma v nastaveniach to ze aplikacie si ziadaju pristup do roznych udajov, lokalizacie, do fotiek, atd skratka sukromnych veci, tie veci som musel tiez vzdy vypinat a iba obcas povolil nieco, ako je napriklad lokalizacia miesta pri GPS mapach.
ok nejdem trollit a budem reagovat len vecne:
kvalita a bezproblemovost OS nema s market share absolutne nic spolocne.. nielen ze tam nieje kauzalny vztah, nieje tam ani len korelacia
)
to je ako mysliet si ze televizia/spravodajstvo s najvyssou sledovanostou poskytuje najkvalitnejsie informacie
kvalita a bezproblemovost OS nema s market share absolutne nic spolocne.. nielen ze tam nieje kauzalny vztah, nieje tam ani len korelacia

to je ako mysliet si ze televizia/spravodajstvo s najvyssou sledovanostou poskytuje najkvalitnejsie informacie

Dendy, si najlepsi
teba by som dosadil napriklad do TA3 po predaji podielov majitelov firme J&T, dosadil tam teba namiesto Gucika, a propagoval SNS ako jedineho koalicneho partnera Smeru, spolu s nezavislymi redaktormi Bielikom a spol, pritom by ju sledovala uplne ina cielova skupina s IQ nad 50.
Dufam, ze chapes aky ma zmysel moj prispevok vo vlakne o Windowse, asi ako tvoje, ale nejaka logika tam je.

Dufam, ze chapes aky ma zmysel moj prispevok vo vlakne o Windowse, asi ako tvoje, ale nejaka logika tam je.
clovece .. aj mercedes je najlepsie auto , a 50% ludi na nom nejazdi .. premyslaj nad tym co pises ..demsky píše: Nasiel som celkom dobry kolacovy percentualny graf, kde je aktualny market share, takze keby OS X bol taky dokonaly ako sa tvarite (a to na tom robim ako som pisal 5 dni v tyzdni po 8+ hodin), tak by mal 50 % percentny podiel na trhu:
zasa tie auticka? he :) takze Bill Gates ked pouziva Windows tak je zebrak ako vacsina populacie, no ale aj tak marna snaha, vy dvaja sa proste budete pustat do Windowsu co to da... je mi to jasne (uz tu boli aj ine temy, kde ste mali co povedat :)
@demsky: sak ked si ok s windowsom, teoreticky by ta nemali rozhadzat akekolvek pripomienky (dobre zle horsie) na jeho adresu. ked ti vyhovuje, rob s nim. prezentovat ale nieco ako dokonaly system (jedno ci win alebo osx ale linux) stoji na vode. kazdemu vyhovuje nieco ine. tak to pochop 

ja rozmyslam kedy demsky stiha robit intenzivnejsie pod windowsom ked ako pisal 5 dni 8+ hod v tyzdni robi pod OSX 

cital si tu usmevnu prihodu , ako si bill nevedel nainstalovat windows ?demsky píše: takze Bill Gates ked pouziva Windows tak je zebrak ako vacsina populacie
ja som reagoval len na tvoju argumentaciu , ktora stoji na vode .. vobec sa to netykalo billa ..demsky píše: vy dvaja sa proste budete pustat do Windowsu co to da...
Demsky, trolly najdeš na každém fóru.
dendy píše:ja rozmyslam kedy demsky stiha robit intenzivnejsie pod windowsom ked ako pisal 5 dni 8+ hod v tyzdni robi pod OSX
pocuvaj ma ty expert, ja stiham vsetko, teraz napriek tomu ze mam dovcu, tak makam mobilne na notebooku Lenovo ThinkPad E540, mam na nom len Samsung EVO SSD disk ako vylepsenie a 8 giga ram (v praci mam 24 GB na iMac 27" Intel Core i7 2x 2,4 GHz) a ide rovnako svizne, ide priam pekelne svizne, vid videa, takze prestante ICOvat ked W10 nepoznate ani z rychlika, je to fakt celkom v pohode, len vy ste asi nejaki red arti, ked to neviete pochopit (obcas mam projekt, kery ma vo Photoshope cez 3 giga, ale to fakt vynimocne)
a aj audio ide tak rychlo, ze vaaac sa uz asi ani neda, pluginy taha sekundu
pozitivna vec : virtualne desktopy https://blogs.windows.com/bloggingwindo ... ultiplied/