Windows 7 a DAWs - čerstvé poznatky ?

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Odpovědět
TTT31

Re: Windows 7 a DAWs - čerstvé poznatky ?

Příspěvek od TTT31 »

Urcite pomuze vypnuti Aera ( graficke rozhrani win7) - pravym klik na plochu prizpusobit a vyberes klasice nastaveni
pak urcite jusched a ruzne javovske procesy muzes povypinat jestli je k necemu nepouzivas... to se tak tezko rika zhlavy, musis nadhodit co za procesy ti tam fici, pak se da analyzovat jestli je mozne je vypnout :) Jo a samozrejme optimalizovat Windows na vykon to se dela : pravym na tento pocitac, pak upresnit nastaveni systemu a tam upresnit a vykon.... mozna uz to tu nekdo psal, nechce se mi to procitat zpatky cele tak sory kdyztak ...

jinak Ivo vyhledavat se tim da akorat je to trosku jine nez na XP :) Treba se stim trosku sžít no
me teda nejvic sere to, ze kdyz vyhledavam pres start, tak musim mit ten start otevreny... _V ten moment jak clovek zacne behem vyhledavani delat neco jineho, vyhledavani se vyrusi... OMG!

dendy

Příspěvek od dendy »

jaj ked tak citam tento thread tak som NEUVERITELNE stastny ze tito veci uz nemusim riesit :-) vybavili sa mi desive spomienky z minulosti ked som kopu casu za kompom travil presne takymito optimalizaciami, a vypinanim, a ladenim, a furt risenim co to zase hapruje, aby ten OS vobec ako-tak fungoval :-) vyjadrujem vam vsetkym uprimnu sustrast ...

inak cez RUN > msconfig (alebo mscfg ci tak nejak, nepamatam uz presne) sa da pekne povypinat co sa pri boote nema spustas (aj sluzby aj programy)... ked dacopotom zacne haprovat, neni problem to zase zapnut...

sorry za ot..

TTT31

Příspěvek od TTT31 »

jj msconfig to je , muze jeste zaskocit v W7, kde ze se to podelo tlacitko SPUSTIT ve startu ...

reseni
http://extrawindows.cnews.cz/windows-7- ... idce-start

creds

Příspěvek od creds »

Zdravím pánové, prosím o radu, jak nakopnu Tapco wirefire 6x4 v NB s WIN 7, odkaz na ovladače atd...V XP chodila zvukovka jak z praku, tady ani ťuk...Díky!!!

TTT31

Příspěvek od TTT31 »

tak jsem teď 15 minut šmejdil po netu a nic moc čoveče... domovské stránky Tapca jsou nějak hacknute, na síti taky nic ... A vzhledem k tomu, že si nedali ani moc na čas s driverama na Visty, mám trošku strach, že na Win 7 už ani nepokračovali ... jestli ti tady nikdo neporadí, zbývá jen napsat tvůrcům meila, určitě ho najdeš na krabici nebo v přiložených doumentech ...
Naposledy upravil(a) TTT31 dne 09 bře 2012 02:32, celkem upraveno 1 x.

Tranzistor

Příspěvek od Tranzistor »

Tyjo ja mam takovej dojem ze firma Tapco uz zanikla, takze asi uz necekejme zadnou podporu :-/

TTT31

Příspěvek od TTT31 »

Koukl jsem na to a píšou, že k roku 2011 oficiálně ruší pokračování TAPCO produkce a web ruší... tvoje zvukovka je na hřbitově : http://www.mackie.com/support/downloads ... inued.html řekl bych,že ten driver co je u ní připsaný je poslední vydaný...
sorry, nerad nosím špatné zprávy :-( Jestli kotvíš na Win7 tak ti nezbyde než koupit novou... To je fakt k nasrání :-D

pavlii
Moderátor

Příspěvek od pavlii »

Písnu to i sem: poslední driver (v1.7.0) má napsáno, že je pro W7 i Vista. Takže z papírového pohledu by zvukovka měla chodit. Ovladač je standardně na MACKIE stránce v sekci Support > Discontinued > Discontonued Tapco Products tak nějak.

P.

TTT31

Příspěvek od TTT31 »

pavlii píše:Písnu to i sem: poslední driver (v1.7.0) má napsáno, že je pro W7 i Vista. Takže z papírového pohledu by zvukovka měla chodit. Ovladač je standardně na MACKIE stránce v sekci Support > Discontinued > Discontonued Tapco Products tak nějak.

P.

Jaj už to vidím, tak to pardón, já už ho nestahoval a nekoukal do něj, protože vypadal uplně jako ten, co jsem stáhnul přetím a ten tam Win7 neměl uvedené. Takže by neměl být problém
Nějaký ocas zabalil v1.1 jako v1.7 a postnul na net, to mě zmátlo

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Mohl by mi někdo poradit jak se zbavit tohoto strašného opruzu ve W7 ? Jakmile je tam někde soubor wav apod., tak se v horní liště místo obvyklého Typ-datum atd. objeví položky "zahrnout do knihovny - přispívající interpreti" a podobné kokotiny ... a nevím jak mám dostat zpátky normální označení typ souboru - datum atd

Obrázek

nixx

Příspěvek od nixx »

Mám EN Windows, ale to si přeložíš:
Pravým tlačítkem na složku, Properties, záložka Customize (poslední), Optimize this folder for, vyber General items

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Díky moc, to je úleva :) (když tam máš 200 souborů a potřebuješ je seřadit podle typu, tak to bylo dost frustrující ..)

Odpovědět