Yamaha GO46 FW

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
Odpovědět
aesix

Yamaha GO46 FW

Příspěvek od aesix »

Zdravim vas,

nakolko som ani tu, ani vseobecne na nete nenasiel nejake uzivatelske recenzie tejto zvukovky, tak by ma zaujimalo, ci nikto z vas nema skusenosti s tymito kartami.. alebo mensim surodencom Yamahou GO44.. zaujimala by ma kvalita prevodnikov v porovnani s inymi zvukovkami v rovnakej triede.. tak na pocutie? ci niekto nema skusenosti.. momentalne som na FCA202 takze verim ze by prechod na GO46 znamenal lepsiu kvalitu.. v podstate mi ide len o nizku latenciu a kvalitu zvuku, hudbu robim v Live a kvalita ani latencia sa mi nepozdava na tom behringeri takze preto hladam alternativu.

vopred dik za vase postrehy.

delay

Re: Yamaha GO46 FW

Příspěvek od delay »

S těmahle typama od Yamahy zkušenosti nemám, mám jinou FW Yamahu a ta je skvělá. Podle mě to budou srovnatelný karty na úrovni ECHO Audio, TC, E-MU... Proč chceš vlastně Yamahu? Nemůžu si pomoct, ale ty jejich poslední modely jsou fakt hnusný :P (ne že by to bylo kriterium pro výběr...).

aesix

Příspěvek od aesix »

no osobne by som si ani ja nevybral yamahu, ale je moznost kupit pouzitu za zaujimavu cenu.. tak ci sa ulakomit na dobru cenu, alebo si doplatit za nieco ine :mrgreen:
Dell XPS 1530, Ableton Live 8.0.3, Yamaha HS80M, Korg Electribe ESX, Novation K Synth, Yamaha E403, Evolution UC-33e, Behringer FCA202, Behringer Eurorack MX 802A, ESI M4U

delay

Příspěvek od delay »

Já bych si jeste maximalne zjistil, jak je na tom software k ty karte, nemam na mysli Cubase atd., ale jaky to ma GUI a mix konzoli.
Jinak bych se toho nebal, vypada to, ze setrili zvenku, ale vevnitr bude mit dobry streva...

aesix

Příspěvek od aesix »

No tak teraz som sa zarazil, trochu som bruzdal po nete a nasiel som toto: http://www.fixya.com/support/t471033-ya ... d_as_audio. Pisu tam ze Yamaha oficialne produkt prestala vyrabat pretoze mal nejaku chybu v obvodoch firewire spojenia a ze je to neodstranitelna chyba.. clanok z 2008 a stale ju predavaju aj v ceskych eshopoch.. tak teraz neviem :?: ale asi pre istotu nebudem riskovat s touto kartou :?:
Dell XPS 1530, Ableton Live 8.0.3, Yamaha HS80M, Korg Electribe ESX, Novation K Synth, Yamaha E403, Evolution UC-33e, Behringer FCA202, Behringer Eurorack MX 802A, ESI M4U

delay

Příspěvek od delay »

Hm... To je dost blbý. Koukni se po něčem jiným, tohle bych neriskoval.

Odpovědět