Zdravim vas,
nakolko som ani tu, ani vseobecne na nete nenasiel nejake uzivatelske recenzie tejto zvukovky, tak by ma zaujimalo, ci nikto z vas nema skusenosti s tymito kartami.. alebo mensim surodencom Yamahou GO44.. zaujimala by ma kvalita prevodnikov v porovnani s inymi zvukovkami v rovnakej triede.. tak na pocutie? ci niekto nema skusenosti.. momentalne som na FCA202 takze verim ze by prechod na GO46 znamenal lepsiu kvalitu.. v podstate mi ide len o nizku latenciu a kvalitu zvuku, hudbu robim v Live a kvalita ani latencia sa mi nepozdava na tom behringeri takze preto hladam alternativu.
vopred dik za vase postrehy.
Yamaha GO46 FW
Re: Yamaha GO46 FW
S těmahle typama od Yamahy zkušenosti nemám, mám jinou FW Yamahu a ta je skvělá. Podle mě to budou srovnatelný karty na úrovni ECHO Audio, TC, E-MU... Proč chceš vlastně Yamahu? Nemůžu si pomoct, ale ty jejich poslední modely jsou fakt hnusný
(ne že by to bylo kriterium pro výběr...).
no osobne by som si ani ja nevybral yamahu, ale je moznost kupit pouzitu za zaujimavu cenu.. tak ci sa ulakomit na dobru cenu, alebo si doplatit za nieco ine 
Dell XPS 1530, Ableton Live 8.0.3, Yamaha HS80M, Korg Electribe ESX, Novation K Synth, Yamaha E403, Evolution UC-33e, Behringer FCA202, Behringer Eurorack MX 802A, ESI M4U
Já bych si jeste maximalne zjistil, jak je na tom software k ty karte, nemam na mysli Cubase atd., ale jaky to ma GUI a mix konzoli.
Jinak bych se toho nebal, vypada to, ze setrili zvenku, ale vevnitr bude mit dobry streva...
Jinak bych se toho nebal, vypada to, ze setrili zvenku, ale vevnitr bude mit dobry streva...
No tak teraz som sa zarazil, trochu som bruzdal po nete a nasiel som toto: http://www.fixya.com/support/t471033-ya ... d_as_audio. Pisu tam ze Yamaha oficialne produkt prestala vyrabat pretoze mal nejaku chybu v obvodoch firewire spojenia a ze je to neodstranitelna chyba.. clanok z 2008 a stale ju predavaju aj v ceskych eshopoch.. tak teraz neviem
ale asi pre istotu nebudem riskovat s touto kartou 
Dell XPS 1530, Ableton Live 8.0.3, Yamaha HS80M, Korg Electribe ESX, Novation K Synth, Yamaha E403, Evolution UC-33e, Behringer FCA202, Behringer Eurorack MX 802A, ESI M4U