JE mi to jasné, nemyslím si že bych měl nějaký talent nebo tak... Spíše je to koníček a cítím se při náhravání skvělěbiscuit píše:studiove monitory se normalne pouzivaji porad. pri masteringu by se mely pouzivat spis hi-end studiove monitory, upravena mistnost a hlavne osoba, ktera uz neco umi.
pasivni nemaji vestaveny zesilovac.
a ty wire(ovi) poznamky si nevykladej nijak nepratelsky, jsou to zkusenosti, kterejma se sice nenech odradit, ale zaroven uz i nad temahle vecma premejsli. brzo se totiz presvedcis o tom, ze tvoje dovednosti jsou daleko mensi, nez sis myslel a nez ti vsichni, co te placaji po ramenou, tvrdi
Základní výbavička pro recording (RAP)
Re: Základní výbavička pro recording (RAP)
To je hlavni, vsechno ostatni je podruzny.
Boys, uvědomte si, že doteď nahrával na elektretovej mikrofon od sluchátek, myslím, že mu nemusíte hned stavět studio pomalu za desítky tisíc, třeba by svou práci splnilo i M-Audio Vocal Studio.
Tím nechci říct, že ti kluci radili špatně, ale pokud bys na tom byl s penězi hodně bídně, tak s tímhle USB mikrofonem vedle prostě nešlápneš. Měl jsem ho (a vlastně ještě i mám) a nemůžu si stěžovat, myslím, že za ty peníze hodně dobrá věc.
Tím nechci říct, že ti kluci radili špatně, ale pokud bys na tom byl s penězi hodně bídně, tak s tímhle USB mikrofonem vedle prostě nešlápneš. Měl jsem ho (a vlastně ještě i mám) a nemůžu si stěžovat, myslím, že za ty peníze hodně dobrá věc.
No vzdycky zalezi na tom jakej ma clovek rozpocet. Tady zadnej nepad, takze proto taky ty pomerne nekonkretni/obecny odpovedi.