Základní výbavička pro recording (RAP)

Vše o hudbě na počítačích se systémem Windows
koktis

Re: Základní výbavička pro recording (RAP)

Příspěvek od koktis »

biscuit píše:studiove monitory se normalne pouzivaji porad. pri masteringu by se mely pouzivat spis hi-end studiove monitory, upravena mistnost a hlavne osoba, ktera uz neco umi.

pasivni nemaji vestaveny zesilovac.

a ty wire(ovi) poznamky si nevykladej nijak nepratelsky, jsou to zkusenosti, kterejma se sice nenech odradit, ale zaroven uz i nad temahle vecma premejsli. brzo se totiz presvedcis o tom, ze tvoje dovednosti jsou daleko mensi, nez sis myslel a nez ti vsichni, co te placaji po ramenou, tvrdi ;)
JE mi to jasné, nemyslím si že bych měl nějaký talent nebo tak... Spíše je to koníček a cítím se při náhravání skvělě :-)

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

To je hlavni, vsechno ostatni je podruzny.

Bacon

Příspěvek od Bacon »

Boys, uvědomte si, že doteď nahrával na elektretovej mikrofon od sluchátek, myslím, že mu nemusíte hned stavět studio pomalu za desítky tisíc, třeba by svou práci splnilo i M-Audio Vocal Studio.

Tím nechci říct, že ti kluci radili špatně, ale pokud bys na tom byl s penězi hodně bídně, tak s tímhle USB mikrofonem vedle prostě nešlápneš. Měl jsem ho (a vlastně ještě i mám) a nemůžu si stěžovat, myslím, že za ty peníze hodně dobrá věc.

matucha

Příspěvek od matucha »

No vzdycky zalezi na tom jakej ma clovek rozpocet. Tady zadnej nepad, takze proto taky ty pomerne nekonkretni/obecny odpovedi.

Odpovědět