Pro Tools 11 vs MOTU 828 mk3

Vše o programu Digidesign Pro Tools
Odpovědět
Uživatelský avatar
Cundo
Profesionál
Příspěvky: 607
Registrován: 15 pro 2007 17:44

Pro Tools 11 vs MOTU 828 mk3

Příspěvek od Cundo » 07 bře 2015 11:28

Po dlhom case prisla potreba urobit nieco v ProTools. Crossgradoval som z M-powered 8(200E), zistil, ze musim kupit aj novy iLok2 (50E). Po hodinach laborovania sa mi nepodarilo rozbehnut system s MOTU 828 mk3. Nema niekto nahodou skusenost ?

V manuali pisu:
Přílohy
PT Audio engine.PNG
PT Audio engine.PNG (54.64 KiB) Zobrazeno 899 x
Aranžovanie, tvorba a nahrávanie hudby.

Uživatelský avatar
Cundo
Profesionál
Příspěvky: 607
Registrován: 15 pro 2007 17:44

Re: Pro Tools 11 vs MOTU 828 mk3

Příspěvek od Cundo » 07 bře 2015 12:12

Tak som to nakoniec nejako rozchodil, vobec to nechcelo ist s MOTU asio driverom. Musel som nastavit full duplex driver(s ktorym tiez PT korektne nebezal, ale dal sa aspon otvorit projekt) a az pri otvorenom projekte prepnut na MOTU asio. Vyziadalo ulozenie projektu,restart PT a potom , pri opatovnom otvoreni tam uz bol MOTU asio. Nezmazem to tu zatial, mozno niekomu pomoze...
Aranžovanie, tvorba a nahrávanie hudby.

Uživatelský avatar
120BPM
Příspěvky: 537
Registrován: 04 zář 2005 15:47

Re: Pro Tools 11 vs MOTU 828 mk3

Příspěvek od 120BPM » 29 bře 2015 12:13

Ja som myslel, ze PT 11 funguju iba s Avid hardwareom. Mam Motu 828 MKII. Bolo by mozne to rozchodit s PT 11?
Mac Pro "Nehalem" Quad-Core 2.66GHz, 10GB RAM, Mac OS 10.10.2, Pro Tools HD 9.0.6, Logic Pro 10.0.0, MOTU 828 MK2

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Pro Tools 11 vs MOTU 828 mk3

Příspěvek od Pytkin » 29 bře 2015 12:45

maju tam nejaku novu free verziu .. tak to mozes odskusat ..

Uživatelský avatar
Cundo
Profesionál
Příspěvky: 607
Registrován: 15 pro 2007 17:44

Re: Pro Tools 11 vs MOTU 828 mk3

Příspěvek od Cundo » 29 bře 2015 12:52

Od verzie 9 by mali fungovat s takmer akymkolvek hardverom.
Aranžovanie, tvorba a nahrávanie hudby.

Uživatelský avatar
120BPM
Příspěvky: 537
Registrován: 04 zář 2005 15:47

Re: Pro Tools 11 vs MOTU 828 mk3

Příspěvek od 120BPM » 29 bře 2015 12:59

No ja som to pochopil ze od verzie 11 uz zase len ich hardware. To by bola skvela zprava ak by to tak nebolo. Ten pokus s free verziou je asi najlepsie riesenie. Vdaka.
Mac Pro "Nehalem" Quad-Core 2.66GHz, 10GB RAM, Mac OS 10.10.2, Pro Tools HD 9.0.6, Logic Pro 10.0.0, MOTU 828 MK2

Uživatelský avatar
Cundo
Profesionál
Příspěvky: 607
Registrován: 15 pro 2007 17:44

Re: Pro Tools 11 vs MOTU 828 mk3

Příspěvek od Cundo » 29 bře 2015 14:00

Mne uz 11-ka funguje s MOTU.
Aranžovanie, tvorba a nahrávanie hudby.

Uživatelský avatar
120BPM
Příspěvky: 537
Registrován: 04 zář 2005 15:47

Re: Pro Tools 11 vs MOTU 828 mk3

Příspěvek od 120BPM » 29 bře 2015 18:57

Ja mam PT 9 HD a hadecka uz funguju len s Avid hardwareom. Vdaka.
Mac Pro "Nehalem" Quad-Core 2.66GHz, 10GB RAM, Mac OS 10.10.2, Pro Tools HD 9.0.6, Logic Pro 10.0.0, MOTU 828 MK2

Uživatelský avatar
Cundo
Profesionál
Příspěvky: 607
Registrován: 15 pro 2007 17:44

Re: Pro Tools 11 vs MOTU 828 mk3

Příspěvek od Cundo » 01 dub 2015 21:03

HD-cka su pravdepodobne fixne viazane na "domovsky" hardver.
Aranžovanie, tvorba a nahrávanie hudby.

Odpovědět