PT m-powered 8 essential + fast track mkII

Vše o programu Digidesign Pro Tools
Odpovědět
Zzzimbo
Příspěvky: 3
Registrován: 08 říj 2010 18:04

PT m-powered 8 essential + fast track mkII

Příspěvek od Zzzimbo » 08 říj 2010 18:13

Ahoj :)

mám problém s PT m-powered essential.. mám m-audio fast track mkII.. win 7..

PT mi v pohodě nahrajou zvuk z mikrofonu.. mam kondenzátorový taky od m-audio.. ale jakmile chci nahrát el. kytaru tak ne a ne to zaznamenat.. do zvukovky signál jde i direct monitoring funguje krásně.. ale v pro tools ani ťuk.. už se s tím mořím celý týden a nevim a nevim.. poraďte prosiiim

díky moc :)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: PT m-powered 8 essential + fast track mkII

Příspěvek od Pytkin » 08 říj 2010 18:35

a mas spravne vybraty port, z ktoreho ides nahravat ? lavy kanal zrejme bude mikrofon , pravy bude instrument ..

Zzzimbo
Příspěvky: 3
Registrován: 08 říj 2010 18:04

Re: PT m-powered 8 essential + fast track mkII

Příspěvek od Zzzimbo » 08 říj 2010 18:41

to je ten I/O setup že? to se musím podívat.. teď jsem zrovna v práci.. dám vědět! Děkuju :)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: PT m-powered 8 essential + fast track mkII

Příspěvek od Pytkin » 08 říj 2010 18:52

no priamo na kazdej stope si zapinas od kial nahrava INPUT , a kam posiela OUTPUT .. zrejme mas na inpute defaultne nastaveny INPUT LEFT , co je mikrak .. musis to prepnut na INPUT RIGHT , co bude ten instrument ..

Zzzimbo
Příspěvky: 3
Registrován: 08 říj 2010 18:04

Re: PT m-powered 8 essential + fast track mkII

Příspěvek od Zzzimbo » 08 říj 2010 23:22

teď jsem to vyzkoušel a funguje to! díky moc za radu!!!

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: PT m-powered 8 essential + fast track mkII

Příspěvek od Pytkin » 08 říj 2010 23:49

kurva sak ja som odbornik na protools :)

Odpovědět